Lányok! Ti 16 és fél évesen mennyi idő után feküdnétek le a barátotokkal?
En 3 honap utan fekudtem le a baratommal:) (mielott beszolnatok tobbmint feleve vagyunk egyutt)
De ez egyen fuggo, akk kell mikor ugy erzed keszen allsz ra:)
hát ha újból 16 és fél éves lehetnél biztos várnék legalább addig,amig biztos vagyok benne,hogy nem csak kihasználni akar, lefalább szükség lenne fél év aktiv kapcsolatra.
18 éves voltam,amikor 4 hónap után beadtam a derekam a jelenlegi páromnak, és nem bántam meg.
Hát ha 16 évesen még olyan agyi szinten lettem volna, hogy a koromat fél években mérem, akkor még vártam volna egy évet.
16 évesen ismertem meg a párom, 3 hónap után feküdtem le vele. Több, mint 3 éve vagyunk együtt. 19L
Amikor úgy érzed, hajlandó vagy megbízni benne teljes mértékig, kétségek nélkül. Sem előbb, sem később. Ha erre képtelen vagy, a kapcsolat maga is teljesen értelmetlen.
;)
Lehet az három hónap, fél év vagy egy év... amikor kicsi kétséged sincs afelől, hogy helyesen cselekszel! :)
Én 17 vagyok, 5,5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de még mindketten szüzek vagyunk. Nem tudjuk még mikor lesz...de nem is akarjuk elsietni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!