Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mennyi idő után feküdnétek...

Ti mennyi idő után feküdnétek le a párotokkal, ha szeretitek, de még szüzek vagytok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 00:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nálam fél év volt.
2013. júl. 6. 00:34
 2/13 anonim ***** válasza:
rám másfél évet várt a 30 éves barátom anno
2013. júl. 6. 00:37
 3/13 A kérdező kommentje:
2. az szép mi 7 hónapja vagyunk együtt és most már én is szeretném eléggé ,hogy lefeküdjünk,csak attól félek,hogy megfogom bánni...nem a barátom miatt ,mert ő nagyon szeret és én is őt ,csak félek hogy megteszem és utána valamiért szétmegyünk :S
2013. júl. 6. 00:41
 4/13 anonim válasza:
én 8 hónap után feküdtem le vele 17/L
2013. júl. 6. 00:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi a barátommal egy hónapig csak találkozgattunk, randizgattunk, semmi nem történt. Utána összejöttünk és egy hét után lefeküdtünk. Nem bántam meg, két éve együtt vagyunk. 18 voltam akkor. DE hozzátenném, hogy én nem tartottam olyan hű de nagy dolognak a szüzességemet. Csak egy állapot volt, akartuk, tudtam, hogy nem olyan, aki otthagyna utána, szóval minek vártunk volna?

De ha neked ez fontos és szeretnél teljesen biztos lenni magadban, akkor várj. Ha a barátod szeret, akkor vár rád.

Persze azért ne húzd évekig, mert annak sincs semmi értelme.

2013. júl. 6. 00:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Amikor már maximálisan megbízok benne, és mindketten kellően tájékozottak, felkészültek vagyunk. :)

Ez kb. fél év, de lehet előbb is.

2013. júl. 6. 00:52
 7/13 anonim válasza:
3 hónap :)
2013. júl. 6. 01:23
 8/13 El Greco válasza:

Megpróbálnám kihúzni házasságig.

Utána viszont nincs mese,azonnal.

2013. júl. 6. 01:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én eltervezgettem hogy legalébb fél évet várok vele. Hát másfél hónap után megesett a dolog de nem bántam meg már több mint fél éve vagyunk boldog kapcsolatban. Attól meg ne féj hogy utána valamiért szétmentek mert ennyi erővel akkor várhatnád halálodig az első alkalmat. Ha késznek érzed magad rá akkor tedd meg de semmiképp se csak azért mert ő szeretné!
2013. júl. 6. 01:58
 10/13 anonim válasza:
18 éves voltam, 1 hónap járás után lefeküdtem vele. 5 éve vagyunk együtt :)
2013. júl. 6. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!