Szűzek ti mennyi idő után feküdnétek le a párotokkal?
Figyelt kérdés
Ha lenne párotok, hogy képzelitek el mennyi idő után feküdnétek le vele? Kort és nemet írjatok!2013. okt. 16. 11:38
1/14 anonim válasza:
Azután, hogy feleségül vettem.
Nem, nem vicc.
22/F
3/14 anonim válasza:
Mi 4 hónap után feküdtünk le egymással mindketten szűzek voltunk. 17 és 19 évesen. Ez 10 éve volt azóta is együtt vagyunk
5/14 A kérdező kommentje:
1-es, miért? ezek szerint csak szűz lányt vennél el?
2013. okt. 16. 11:44
6/14 anonim válasza:
Annyi idő után, amikor érzem, hogy szeret és bízhatok benne. Ez nem hiszem, hogy időhöz kötött.
20L
7/14 anonim válasza:
Nem kitétel, de nagy előny. De én vallásos vagyok, abból is az a fajta, aki nem csak látszatvallásos, így... mint oly sokszor, annyi mindenben, a kivétel vagyok. :)
Ha a jövendőbelim olyan, aki világi nő volt előtte de utána vallásos lett, nyilván, nem érdekelne a dolog, attól még ugyan úgy szeretném.
De azért ha a jövendőbelim így nevelkedett, akkor szerintem "elvárható" - igaz, nem várom el. De biztos, hogy nagyon sokra értékelném.
8/14 A kérdező kommentje:
6-os én is így godolom, ha úgyérezném hogy megbízhatok benne nem várnék túl sokat :)
7-es akkor te csak vallásos lányt vennél el?
2013. okt. 16. 12:00
9/14 anonim válasza:
Nem feltétlen. De nagyon toleránsnak kellene lennie egy világi nőnek ahhoz, hogy jól működjön, mert az életem része. Ez kiütközhet elvi kérdésekben épp úgy, mint ünnepekkor, stb.
10/14 anonim válasza:
Rám a párom 1,5 évet várt! És nem bánta meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!