Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az ciki, ha nem vagyok népszer...

Az ciki, ha nem vagyok népszerű a nők körében, és emiatt 23 évesen még sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 00:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te is fura vagy kicsit mert " h képtelen még kapcsolatot is kialakítani, mert maga alá hugyozik. " ilyet sehonnan nem lehetett kiolvasni :D Az hogy nem népszerű a lányok között az meg természetes ha nem vagy pl egy tulajdonképpen köcsög Ronaldo (Jóképű,gazdag,) Minden embernek van társa az életben csak próbálkozni kell. Egyszer valakiből kitudsz majd váltani érzelmeket .
2014. ápr. 29. 07:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak ezt a szüzességi aggodalmakat nem tudom megérteni, mindenki akkor veszti el, ha fel van készülve lelkileg és testileg valakinek hamarabb valakinek később jön el. Nincs korhoz kötve! Nagyban hozzájárul, hogy kinek hogy fejlődik a személyisége. Akik azt hangoztatják, hogy ciki az menjen el elmeorvoshoz, mert ez a felfogás több, mint szar!
2014. ápr. 29. 09:23
 13/16 anonim válasza:
Nem ciki. Ennyi sok hülye nő között én nem csodálom, hogy nehéz társat találni. 28/L
2014. ápr. 29. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:

06:20

Ha a 4 fal közt éli az életét, akkor lehet akár milyen kibebszott jó kommunikációs képessége, ha nincs kivel társalognia.

2014. ápr. 29. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
12 es olyan jól leirta
2014. ápr. 29. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én csak ezt a szüzességi aggodalmakat nem tudom megérteni, mindenki akkor veszti el, ha fel van készülve lelkileg és testileg valakinek hamarabb valakinek később jön el. Nincs korhoz kötve!"

Ja, csak az a gáz, hogy van, aki már testileg-lelkileg rég megérett rá, de akkor sem tud csajt szerezni. Na, akkor szerinted mi van? Merthogy ebben állnak a "szüzességi aggodalmak". Örülj, ha neked nem volt ilyen, mert jóképűnek születtél és nem vagy vézna. Van, aki egyszerűen tényleg nem vált ki reakciókat a csajokból.

2014. ápr. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!