Az ciki, ha nem vagyok népszerű a nők körében, és emiatt 23 évesen még sosem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 00:44
2/16 anonim válasza:
azért inkább ne hangoztasd élőben
5/16 anonim válasza:
engem kifejezetten utálnak,mégis elég sokat megdugtam és mindig is volt csajom.
egyszer az egyik azt kiabálta,mikor meglátott az utcán pár évvel a kalandunk után,hogy szemét sátán.
6/16 A kérdező kommentje:
5., nem utálnak, csak egyszerűen nem váltok ki belőlük semmiféle érzelmi reakciót.
2014. ápr. 29. 01:12
7/16 anonim válasza:
A legalapvetőbb emberi kapcsolatra úgy látszik képtelen vagy, nem bántásból mondom, de ha eddig nem volt barátnőd, ez után sem lesz.
Döntsd el mennyire ciki.
8/16 anonim válasza:
Ez egyedül a nőket minősíti (le).
9/16 anonim válasza:
#7 idiota gyökér miért ne lehetne kapcsolata? Vannak későn érő emberek. Sokan csak 20 év fölött találják meg a szerelmüket. Tényleg ilyen gyökér vagy?
10/16 anonim válasza:
Itt te vagy az idióta gyökér.
Nem azt mondta, h rendben vannak a kommunikációs készségei, csak nem talál csajt, hanem azt, h képtelen még kapcsolatot is kialakítani, mert maga alá hugyozik.
Szal igen is ciki és javaslom kérdező, h szedd össze magad és ne vedd be ezt a "Nincs semmi gond, csak várj, te ne tegyél semmit, mert majd jön a sültgalamb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!