Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ebben az esetben mennyi idő...

Ebben az esetben mennyi idő után "illik" odaadni magam?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és szűz. Tudom, hogy akkor "kell" odaadni magam, ha fel vagyok rá készülve és szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok a barátomba, felkészültnek is érzem magam, de nem akarom magam olyan könnyen adni, nem szeretnék r***ncnak tűnni. Mi a véleményetek, ebben a korban hány hónap után adhatom oda magam, úgy, hogy ne tűnjön túl korainak? (Mondjuk, ha elmeséli a haverjainak, és esetleg túl korán adnám, nehogy azt higgyék, hogy túl könnyűvérű vagyok stb...)

Tehát, kívülállóként mit mondotok, hány hónap után "elfogadott" a társadalom szempontjából? Most nem arra gondolok, hogy a mai világban már 12 évesen kezdik stb. Nekem számít.

Nem írom le, mióta vagyok kapcsolatban, ebben a kérdésben nincs jelentősége. Nem szeretném, hogy kicsit befolyásolja a válaszokat.

2014. ápr. 24. 15:10
1 2
 11/12 Rékcsi ***** válasza:
Én a barátommal kb 3 hónap múlva fogom elveszíteni, de ez lehet h változni fog. Én 16 vagyok, ő 23.
2014. ápr. 29. 19:50
 12/12 anonim válasza:

Szia!:) Én 16 vagyok lány! A barátom 18. 3 éve vagyunk egyûtt és a smárolásnál nem jutottunk tovább...Most elkezdtûnk beszélni ,hogy 3 év után már tényleg akarjuk...Mindketten szûzek vagyunk.A kapcsolatunk elején kikötöttem ,hogy 16 éves koromig nem fekszem le vele.Ezt vagy elfogajda vagy ott az ajto. ö azt mondta akkor ö se más lánnyal.Megvár. Akkor gondoltam persze...majd 1 hét után választ egy másikat de...3 évig képesvolt várni. Ezt igazán nagyra értékelem mivel a fiuk nem képesek annyit várni ,mint a lányok. Szoval ugy döntöttûnk ,hogy majd...amikor ugy jon spontán nem állunk ellent.De a társadalom szerint ez korai!EZ ,Hogy 3 évig vártunk egymásra! Szoval ne figyelj a társadalomra! Ha tényleg szerelmes vagy csináld. (Még nálunk sem volt meg az aktus)De arra figyelj ,hogy tényleg szerelmess legyél...és ,hogy ö is az legyen. Ne csak ágyba akarjon fektetni!

És ha ugyadodik a dolog...akkor mindenképp védekezzetek.

Szurkolok,Puszillak.

2014. jún. 7. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!