Ebben az esetben mennyi idő után "illik" odaadni magam?
16 éves lány vagyok és szűz. Tudom, hogy akkor "kell" odaadni magam, ha fel vagyok rá készülve és szerelmes vagyok. Szerelmes vagyok a barátomba, felkészültnek is érzem magam, de nem akarom magam olyan könnyen adni, nem szeretnék r***ncnak tűnni. Mi a véleményetek, ebben a korban hány hónap után adhatom oda magam, úgy, hogy ne tűnjön túl korainak? (Mondjuk, ha elmeséli a haverjainak, és esetleg túl korán adnám, nehogy azt higgyék, hogy túl könnyűvérű vagyok stb...)
Tehát, kívülállóként mit mondotok, hány hónap után "elfogadott" a társadalom szempontjából? Most nem arra gondolok, hogy a mai világban már 12 évesen kezdik stb. Nekem számít.
Nem írom le, mióta vagyok kapcsolatban, ebben a kérdésben nincs jelentősége. Nem szeretném, hogy kicsit befolyásolja a válaszokat.
Ha mar nem lennel szuz,akkor 2-3 honap
mivel szuz vagy,igy 5-6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!