Gáz ha 17 évesen még szűz vagyok? :/ F
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 19:18
1/10 anonim válasza:
szerintem a periódusos rendszer összes eleme nem lenne elég ennek a jellemzésére apukám :)
3/10 anonim válasza:
inkább az a gáz hogy a hatezredik ugyanilyen kérdés után is felteszitek ezt a bugyuta kérdést, de mivel még mindig léteznek ilyen emberek, azoknak üzenném, hogy NEM, baromira nem!
4/10 anonim válasza:
rohattul gáz, nem hallottad, hogy aki 14 éves kora után is szűz, abból csak szerzetes lehet?
5/10 anonim válasza:
Én azt mondom csak akkor ciki ha cikinek tartod. Én túl korán elvesztettem a szüzességem mert nagyon kanos vagyok. 7 voltam és bedugtam oda ahova be kell.
Szívesen segítettem!
Minecraft fan 6000
6/10 anonim válasza:
És az ciki, hogy 23 évesen még sosem csináltam gumi nélkül? na? :)
Istenem ezek a kérdések!
8/10 anonim válasza:
"minecraft fan 6000" Kutyákkal nem ér
7 évesen....
""DDDD
9/10 anonim válasza:
Szerintem gáz, én 17 éves létemre rég nem vagyok szűz, hanem kos.
10/10 anonim válasza:
Ha szeptemberben születtél akkor az is maradsz örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!