Elrontjatja az első szex varázsát ha gumival csináljuk?

#32 Számból vetted ki a szót.
Kérdező:
"nem rájuk tartozik"
Ezt akkor mondd, ha a barátnődet el kell vinni kikapartatni, a szülei beleegyezésével.

Jogilag nagykorú vagy?
Önálló vagy?
Eltudod anyagilag tartani magadat, és a barátnőd is?
8 általánoson kívül van valami más iskolai végzettséged?
Van munkahelyed, aktív munkavállaló vagy?
Szerintem nem. És itt le is zárhatjuk a témát. Felnőtt nem attól leszel, ha feltud állni a cerka, és megtudod dugni a barátnődet.

Hűű, vigyázzatok, egy nagyokossal van dolgunk.
Na pont ezért nem kezdtem sosem velem egykorú fiúkkal, eszetek annyi, amennyi látszik. (Tisztelet a kivételnek!)
Nos, 16 éves hmm.. Védekezzetek.!
Én személy szerint 19 évesen vesztettem el védekezés nélkül...
Több mint másfél évig együtt voltam a barátnőmmel és egyszer sem védekeztünk. Én legalább is időben kapcsoltam. De másfél év után nálunk is volt olyan, hogy a lány úgy érezte, hogy terhes. De nem volt az.
"1 percig sem bírná" válaszoló: Sose lehet tudni, hogy ki meddig bírja.
De, a többi válaszolóhoz híven, 16 évesen védekezzetek, gumi, esemény utáni tabletta vagy valami, mert igen is az előváladéktól is teherbe lehet esni!
Gondolkozni lehet! parázni kartok vagy sem!

Ilyenkor örülök h a barátom 23 éves, tapasztalt és nem ennyire hüly mint ti -.-
Az előváladékban vannak spermiumok, amitől teherbe eshet a lány. Az abortusz pedig nagyon megviseli minden nő/lány életét! Ne játszatok egy emberi élettel, kérlek titeket!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!