Szerintetek fontos az hogy a pasiddal és a "szerelmeddel" veszítsd el a szüzességed?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 21:09
1/5 anonim válasza:
nekem az :) csak annak szeretném odaadni, akiben teljesen megbízok és tiszta szívemből szeretem, és csak akkor ha már teljesen biztos vagyok benne, hogy akarom, mert nem bírom tovább nélküle.
így az igazi, nem? :)
2/5 anonim válasza:
Mi a különbség a pasid és a szerelmed között? Azért a pasid, mert õ a szerelmed, nem ?
3/5 anonim válasza:
Megfelelő érettség hiányában, intimitás nélkül (ami ugye eleve feltételez egy komoly párkapcsolatot) nagyon rossz emlék lehet az első alkalom, az ebből eredő lelki károk meg még nagyobbak lehetnek. Legalábbis ha lány vagy. A másik oldalról nem tudok nyilatkozni, de érzékenyebb típusoknak nyilván nem mindegy a fiúk között sem.
5/5 anonim válasza:
Fontos-e, hogy egy kellemes, árnyas kisvendéglőben ebédelj és ne a sintértelep mellett lévő talponállóban egyél meg egy hamburgert?
Mielőtt kötözködni kezdene valaki: ez csak hasonlat, persze sok mindenben sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!