Első szexnél mennyire fontos hogy szexi fehérneműt vegyek? 18/L
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 20:26
1/10 anonim válasza:
nem lesz az sokáiog rajtad. :D nem kell oda semmi.
3/10 anonim válasza:
Semennyire, gondolom mivel nem k*rválkodni mész, ezért önmagad add, egy csaj ha ad magára a mindennapokban is, akkor ott nincs szükség flancolásra
4/10 anonim válasza:
sztem fontos - az a lényeg h szexinek érezd magad!
persze sztem az átlagosnál kicsit szebb, nem túl elnyűtt, "normál" melltartó és bugyi is megteszi, nem fontos már rögtön a csipkés, bőr, latex és egyéb cuccokat elővenni :)
5/10 anonim válasza:
Fontos, tangát vegyél fel szerintem.
6/10 anonim válasza:
Semennyire. Jobb, ha lazára veszed inkább, főleg, ha a fiú is szűz.
7/10 anonim válasza:
szerintem jó ha valami 'nem hétköznapi' fehérnemű van rajtad, az előjáték fontos nagyon az elsőnél és sokat segít benne:)
8/10 anonim válasza:
szerintem vehetsz fel egy normál melltartót,de valami szexibb bugyit :)
9/10 anonim válasza:
Elsőnél ne avval foglalkozz. Mindenképpen tiszta :D és kényelmes, amiben jól és vadítónak érzed magad.
Később bele lehet menni a részletekbe.
10/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi van rajtad. Nem a ruhától lesz vonzó egy nő sem, hanem attól
1) ami alatta van, és
2) ahogyan viselkedik
3) amit érez közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!