Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok, amik már nem...

Szűz lányok, amik már nem tinik, nektek fontos a szexualitás?

Figyelt kérdés

Én 23 Szűz lány vagyok, és az évek alatt fokozatosan egyre jobban érdekelt a szexualitás, egyre jobban fedeztem fel a dolgokat (persze egyedül) és nagyon élvezem! Érdekes hogy valaki pl nem is jut el az orgazmusig, még pasival sem, lehet hogy velük pont az a baj hogy nem fedezték fel saját maguk hogy mi hogyan jó nekik.

Más is így van vele hogy még nem volt pasival, de fontos neki a szexualitás?

PRIVÁT ÜZIKET NEM KÉREK, NEM AKAROK DUGÓTÁRSAT!

2013. dec. 18. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig lennek a dogotarsad :)
2013. dec. 18. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
a szűz lányok nem amik
2013. dec. 18. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy azért nem jut el valaki az orgazmusig pasival, mert nem ismeri a testét eléggé. 21 éves koromig voltam szűz, eléggé ismertem már a testem, tudtam magamnak örömet okozni rövid idő alatt is, meg hosszan elnyújtva is stb., és mindig sikeresen, de attól még pasival nem mindig jött össze. Ez nagyon sok mindentől függ. Nyilván egyedül az ember teljesen el tud lazulni, míg a kapcsolatok elején nem mindig sikerül ez, de később már ilyen gond nincs, csak esetleg más egyéb.
2013. dec. 18. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:
elnézést elírás!
2013. dec. 18. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor ketten szeretkeznek a másikon is múlik nem kevés.

Lehet ügyetlen, izgulhattok, és amikor a szerszám mozog bent az másféle

élmény mintha kézzel közvetlenül a csiklót ingerlik.

Ilyenkor elég gyakori, hogy a nő nem nyúl le magának, hanem az egész

kimerül annyiban, hogy a fiú mozog benne, és ez önmagában nem biztos,hogy elég.

Nagyon sokszor megoldható a dolog úgy, hogy a fiú mozog, a lány pedig rásegit a kezével a csiklóján.

2013. dec. 18. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!