Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem fér be a pénisze?

Nem fér be a pénisze?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, de még mindig nem történt meg a behatolás. Ne értsetek félre, szeretjük, kívánjuk egymást, rendszeresen van petting is,de amikor a behatolásra kerül sor, a hüvelybemenettől alig megy tovább. Egyszer sikerült pár centivel beljebb is, de azóta semmi.. Azt tudni kell, hogy még mind a ketten szüzek vagyunk.. Ráadásul én elég szűk vagyok, az ő pénisze pedig elég vastag..Nagyon figyel rám, és türelmes is. El tudom magam engedni teljesen, és mindig be is nedvesedek, odafigyelünk az előjátékra is. Éppen ezért nem értem, hogy miért "akad" el.. Én olyankor nem érzek fájdalmat, csak azt, hogy egy ponton túl nem megy tovább, és ez már eléggé aggaszt.. :\

Van esetleg valakinek ilyen tapasztalata?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

19/L

2014. ápr. 7. 21:39
 1/10 Mr. Truth ***** válasza:
100%
Esetleg sikositoval probáltátok? Kicsit hozzátok el az elojátékot... Hátha...
2014. ápr. 7. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A barátodnak kicsit határozottabbnak kellene lennie... Én is nagyon szerettem a barátnőmet , de egy idő után muszáj volt határozottabb lenni , mert úgy többet szenvedsz.

Előjátéknál esetleg először egy ujj , majd 2 és végül 3. Ha ez sikerül , akkor már lazább lesz.

Ha kérdésed van még írj bátran!

u.I.: Mi is szüzek voltunk mind a ketten :)

F/18

2014. ápr. 7. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok síkosító.

Másrészt ha betolta, akkor maradjatok egy picit nyugton, amíg hozzászoksz. Kis idő múlva menjen egy picit bentebb, megint pihi, aztán megint bentebb...

2014. ápr. 7. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Én tapasztalt vagyok! Tudnák segíteni! ;)
2014. ápr. 7. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a #2re! Egy kis ujjazás és jobb lesz, tágabb leszel ;)
2014. ápr. 7. 21:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Hűű, nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :) Síkosítóval még nem próbáltuk.. Gondoltunk már rá, csak mivel mindig benedvesedtem, elvetettük az ötletet..

Még egy kérdés: a könnyebb behatolás érdekében ti is a misszionárius pozíciót ajánlanátok? Esküszöm, eddig mindenhol csak ezt olvastam..

2014. ápr. 7. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A #2-es válaszoló voltam.

Mi is használtunk síkosítót és az tényleg megkönnyítette a dolgokat... A barátnőm is full nedves volt és nem értettük miért fáj , amikor teljesen nedves... Az könnyít , de az előjátéknál az ujjazást próbáljátok meg szépen lassan , közben pedig a nyelvével működjön közre :D Úgy érezni sem fogsz semmit.

Misszionárius pózban a legkönnyebb , mert akkor a fiú határozottan be tud hatolni , de megpróbálhatjátok lovaglóban. Nekünk az első misszionáriusban történt és miután megtörtént a behatolás váltottunk lovaglóba :)

F/18

2014. ápr. 7. 21:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos és gyors választ, rengeteget segítettél!!! :)
2014. ápr. 7. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is ez volt, nem is egyszer. Nedves voltam, meg orgazmus után, tágan, mégsem akart bemenni. Aztán barátom egyik alkalommal nem finomkodott tovább, hanem határozottan betette. Na, az bromira fájt, de legalább átestem rajta.

Már egy éve rendszeresen élünk nemi életet, de néha még így is előfordul, hogy nehezen megy be, pedig felizgultam rendesen.

Használjatok síkosítót, segít, ő pedig legyen határozott - valószínű fájni fog, de szorítsd össze a szemed, harapj párnába, tökmindegy, mert az életben nem fogtok tudni normálisan szeretkezni.

2014. ápr. 8. 14:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekezni fogunk. :)
2014. ápr. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!