Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy 30 éves szűz pasi,...

Ha egy 30 éves szűz pasi, akit folyton elutasítanak a csajok és tanácsot kér, hogy mit csináljon másképp, az miért csak gúnyt és megvetést kap itt legtöbbször? Miért mindig csak a kezdeményező szűz srácokban van a hiba, nőkben soha? Különbek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 18:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
32%

Húú diploma, minden második embernek van.

Férfinek meg nem nagyon nevezném, azt aki nem tud egy nő társaságában megszólalni, ha így viselkedsz a nőkkel akkor tényleg mit vársz?

Vagy majd kezdeményezni fog valaki?

Ha valami csoda folytán normálisan is tudnál vele viselkedni, akkor hagyna ott amikor megtudná, hogy 30 évesen még nem volt párkapcsolatod. Ilyenkor a nők már családot szeretnének, nem egy debilt akinek fogalmam sincs arról mi kell egy nőnek.

Őszinte leszek: szerintem ezt a párkapcsolat dolgot buktad.

2014. ápr. 6. 20:02
 32/39 anonim ***** válasza:
30 évesen még nem vagy lekésve semmiről, és lehet hogy későn érő tipus vagy. Probálkozz és előbb-utóbb összejön, ne hallgas olyanokra hogy bebuktad ezt a dolgot, lehet neked jobb kapcsolatod lesz, mint aki ilyeneket ir.
2014. ápr. 6. 20:42
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem vagy lekésve semmiről, ne sajnáltasd magad, mert akkor tényleg buktad! Vannak nők akik szeretik, ha egy férfi érintetlen!
2014. ápr. 6. 23:16
 34/39 anonim ***** válasza:

Miután le lett pontozva az előző hozzászólásom, nem tudom mennyi értelme van még próbálkoznom, de azért megteszem:

Rengetegen vannak, akik az életüket sokkal jobban elbaltázták 30 éves korukra és örülnének, ha az egyetlen bajuk az lenne, hogy nem tudnak semmilyen kapcsolatot létesíteni a nőkkel.

Ha egyszer elfogadod, hogy egy bolhányi problémából csinálsz elefánt méretűt, varázsütésre el is fog tűnni még ez is az életedből. Amíg viszont kisgyerek módjára állsz hozzá, addig tényleg sokkal nagyobb probléma lesz ez annál, mint hogy önmagad meg tudd oldani.

2014. ápr. 6. 23:50
 35/39 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is kellene egy segítőkész hölgy.
2014. ápr. 10. 16:01
 36/39 anonim ***** válasza:
35-ös pont így fogsz nőt találni...
2014. ápr. 10. 16:15
 37/39 anonim válasza:

tök jó hogy mindenki azt mondja: a kérdező hibája...

persze ha a szülei nem engedték pl sehova el.., nem volt pénze bulizni menni,stb stb vagy esetleg csak nem volt menő..akkor már elég nehéz barátnőt fogni, ha az embernek nem volt semmi tapasztalata 18 éves koráig, onnan meg persze mindenki nevet rajta, hogy még barátnője se volt, utána kicsit nehezebben áll a dolgokhoz mert eleve fél attól ha be is jön valakinek akkor az mit fog szólni ha kiderül róla..,és ez nagyon feltűnik ám.. már az első csóknál is, és aztán abba a pillanatba amikor a lányt látja(a kedves lányt, mert a kevésbé kedves még el is zavarja) hogy egyre csak távolodik tőle abból már sejthető hogy le lesz rázva..

szóval aki nem olyan szerencsés, és ezek szerint rengetegen vagyunk, azoknak nem egyszerű barátnőt fogni

2014. ápr. 21. 14:39
 38/39 anonim ***** válasza:
Ezeknek a mocskos k urváknak csak a pénz kell. Vagy CRonaldos külső minimum. Szerintem hagyd őket a fenébe, nem is érdemlik meg a normális embereket. Tapasztalatból beszélek: az se jó, ha komoly vagy, a viccet se értik, meg a nagyja sík hülye. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2014. máj. 3. 22:56
 39/39 anonim ***** válasza:

Én már feladtam ezt a barátnős dolgot.... Úgysem lesz...

27 év ffi

2014. júl. 3. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!