Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Van egy 8. -os...

Mit tegyek? Van egy 8. -os pasim, én 6. -os vagyok, a ballagásakor el akarja venni a szüzességem, és nagyon izgulok emiatt és ő erről nem akar le szállni, de én nagyon szeretem és nemtudom mi legyen.

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
92%
Egy értelmes lány nem veszíti el a szűziességét 12 évesen...És egy értelmes srác nem próbál dugni 14 évesen...Bazzeg...Én 14 éves koromba még nagyba számítógépes játékokkal játszottam meg fociztam...Jó mondjuk hazudnék ha azt mondanám nem vertem ki ennyi idősen párszor egy héten...De akkor is 16 voltam amikor eldobtam és qvára megbántam...Ne légy ostoba...egy lány annál többet ér a társadalom szemében ha minél tovább megtartja az ártatlanságát...Gondolj bele...Ha ez nem jön össze akkor az "igazinak" azt fogod mondani hogy 12 évesen veszítetted el?...Hát én a srác helyébe tuti qvának nézlek...A srác meg ha szeret akkor vár még 2-3 évet...:P
2014. márc. 31. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Egy életre szóló lelki traumát kockáztatsz. Ha felnőtt akarsz lenni, akkor felelőssen gondolkozol, és az ilyen hülyéket kidobod. De mivel kislány vagy, ezért mi mondhatunk bármit.
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
a az én Larám is ilyen idős, ne tedd ezt kislány vagy még Egy aggódó anya
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Ne tedd ezt! egyáltalán tudod mit jelent a szex? Nem hiszem
2014. márc. 31. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
6.-osan? Nem csak felelőtlen, de jogosan fognak az isi r'bijének hinni, ne tedd ezt!
2014. márc. 31. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Dobd ki az ilyent, csak kihasznal.

Ha megmondod ki az es a kozelben van akkor fejbe is rugom a gyereket

2014. márc. 31. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
valami zsámó a csávó???
2014. márc. 31. 22:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE

NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO NO

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NENI NEIN NEIN NEIN

2014. márc. 31. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele!
2014. márc. 31. 22:35
 20/22 anonim válasza:
100%
Komolyan itt tartunk? Köszönjük XXI. század! Íme a gyermekeid egyike. Kicsilány, én a helyedbe közölnék a sráccal egy szép nagy "Nem!" -et, bármennyire is "szereted" (amiről ennyi idősen még szerintem fogalmad sincs), és szépen elgondolkoznék azon, hogy mit is vállanék be vele... Hidd el, ha belegondolsz, még te magad is rájössz, hogy ez nagyon nagy butaság lenne :) Szerintem becsülendő az, ha egy lány minél tovább megtartja a szüzességét, és nem dobja azt oda az első embernek akiről azt hiszi, hogy ő életenagy párja, mert ennyi idősen még erről fogalmad sem lehet. Hova fejlődik ez a világ?? Ha így haladunk az egy dolog ami miatt nem kell majd aggódnunk az a kihalás...
2014. ápr. 3. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!