Ilyenkor mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Lány/16
a barátommal történt a dolog...nála voltunk nem voltak otthon a szülei és megkért hogy verjem ki neki .. addig piszkált amig belementem.. utána megujjazott.. és miután végeztünk akkor jutott eszünkbe hogy lehet g*cis volt az ujja.. ilyenkor lehetek terhes ? még SZÜZ vagyok de akkor is félek...szüzen lehetek terhes?!! vagy egyáltalán egy ujjazástol amikor g*cis az ujj? kérlek segitsetek nagyon félek :(
2014. márc. 31. 15:13
1/8 anonim válasza:
őőő mennyire mélyen ujjazott mert akk lehet már nem vagy szűz.
2/8 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy elvesztettem volna mert nem véreztem meg nem fájt nagyon .. bár ki tudja.. az ujja háromnegyedével csak mert annál mélyebben már fájt
2014. márc. 31. 15:17
3/8 anonim válasza:
Figyu ha már van menstruációd akkor lehetsz várandós ennyi.
4/8 anonim válasza:
Addig piszkált?!
Ha nem akarod, akkor piszkálhat élete végéig!
De ha te verted ki, és ö ujjazott, akkor az ö keze mitől volt olyan?
Legközelebb nyeld le inkább!
5/8 A kérdező kommentje:
épp ezaz hogymég honap eleje van és nembirom kivárni hogy megjön e.. nagyon félek ..
2014. márc. 31. 15:22
7/8 anonim válasza:
Szerintem kevés az esélye, de tényleg nem lehet félvállról venni. Felelősebben kell a szexhez hozzáállni.
8/8 anonim válasza:
Hát te aztán ennél butább nem is lehetsz... Mi az, hogy ADDIG PISZKÁLT, MÍG BELEMENTÉL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!