Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok. hétfőn le feküdtem azzal a fiúval akit én szeretek. szűz voltam még. át hívott én át mentem. nem gondoltam hogy ez lesz belőle. mert ő azt mondta nekem hogy csak barátságot akar semmi többet. de mikor át mentem az elején csak beszéltünk meg ilyenek. aztán meg csokolt azt a többi jött magától. de azóta még csak nem is láttam. feltűnően kerül. nem én másztam rá. hanem ő rám. most nem tudom mit csináljak.2014. márc. 27. 18:55
1/2 anonim válasza:
ne beszélj vele.tudom, hogy nehéz, de ha szeretne valamit töled, akkor hidd el, hogy felkeres! Addig is próbáld elfoglalni magad, baratnökkel stb. Amúgy remélem, hogy védekeztetek! Nem hiszem, hogy jól jönne egy baba, attól aki nek csak a tested kellett...és neharagudj, de bolond vagy, ha úgy feküdtél le vele, hogy nincs köztetek szerelmi kapcsolat! :) A szüzességed olyannak kellett volna add, aki szeret, tisztel, megbecsül stb. És lehetséges, hogy valamit elrontottatok szex közben, vagy talán ö ilyedt meg valamitöl... ez ilyenkor elég visszataszító tud lenni, de az is lehetséges, hogy átgondolja ,azt hogy mi legyen most köztetek... a férfiak kiszámíthatalanok ;)
2/2 A kérdező kommentje:
igen védekeztűnk. baba nem lesz.
igen az lehet hogy bolond vagyok de abban a pillanatban nem gondolkoztam csak úgy jött magától. itt az a baj hogy csak egyoldalú a szerelem. elég meggondolatlan voltam tudom de így is rosszul érzem magam mert én most azt érzem hogy ki használt. :-\
2014. márc. 27. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!