Szüzesség elvesztése előtti, , teendők, , . Szerintetek ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és olvasgatok ezt-azt arról hogy mit lehet csinálni hogy az első alkalommal már ne fájjon annyira.
1.: És olyanokat is olvastam hogy hüvelytágítás meg ilyesmi, és nem értem hogy ez alatt mit értenek.
Hüvelytágítás??
2.: nem tudom/merem megujjazni magam (bocs a csúnya kifejezésért) Akárhányszor is próbálkoztam eddig nem sikerült ( tampont simán fel tudom rakni, azzal nincs gond). Lehet közrejátszik hogy nem tudom elérni a hüvelyi orgazmust, csak a csiklónál ment eddig.
Mit csináljak??
2013. szept. 20. 19:07
1/4 anonim válasza:
ezek àm az èlet nagy dolgai-kèrdèsei....
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves vagy , mit csinálsz, vagy hogy miért érdekelnek téged az ilyen kérdések... DE ez egy olyan oldal ahol az emberek , ha vannak kérdéseik, akkor itt teszik föl azokat, ha mástól nem kapnak vagy kapnának választ.. namost engem ez a kérdés foglalkoztat, és örülnék neki hogyha nem írogatnál/tok ilyen hülyeségeket ide..ha meg a véleményed az a kérdésemről hogy nem érdekel, akkor NE NÉZD!! ;) Pacsii!
2013. szept. 20. 19:15
3/4 anonim válasza:
A hüvelytágítás nem a te dolgod, hanem a fiúdé. Amikor pettingeltek, és már kellő izgalomban vagy, akkor ő majd "megujjaz", és tulajdonképpen az a hüvelytágítás. Ha ezt csináljátok szeretkezés előtt, akkor könnyebb a behatolás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
2013. szept. 20. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!