Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése ágyban?...

Szüzesség elvesztése ágyban? Megágyazzak teljesen?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le a barátommal és megbeszéltük, hogy melyik nap tennénk meg. Ő jönne hozzám, délután. Megágyazzak teljesen vagy elég csak maga az ágy, esetleg párna? Szükséges a takaró is?
2013. szept. 5. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahogy jólesik.
2013. szept. 5. 19:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolkodtam el ezen, hogy nem lesz-e majd kínos (nem tudok máshogy fogalmazni) meztelenül feküdni egymás mellett, ha nem akarunk rögtön zuhanyozni.
2013. szept. 5. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Heló!

Esetleg egy kisebb lepedőt, vagy törülközőt tehetsz majd magad alá, hogy ha erősebben véreznél, mégse arra menjen, amin "lesztek" majd.

2013. szept. 5. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha ilyeneken parázol egyáltalán ne feküdj le vele, mert nem vagytok rá - te biztosan - érettek.

Nem ciki-e egymás mellett feküdni meztelenül? Tudod, annál jobb nincs. Még az átéltek hatása alatt vagy (szűzen egy picit másabb), ott fekszik melletted, akit szeretsz, simogatjátok, vagy csak félájultan-mosolyogva nézitek egymást, egy-egy csókot váltva... a legjobb a világon. :)

2013. szept. 5. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk lepedő volt, meg a párnáink, aztán heló. Amúgy is pléddel takarózunk mindig, de még az sem kellett.

Az eltervezett d.gásból - főleg, ha első - nem szokott jó kisülni, mert előre paráztok.

2013. szept. 5. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Amíg kínos számodra meztelenül feküdni a párod mellett, addig nem vagy érett semmilyen testi kapcsolatra!!!
2013. szept. 6. 07:09
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos igazuk van az előttem hozzászólóknak, nem vagy érett. Ne csináld!

Nekem az első olyan szívből jött, olyan szerelmes volt. Lepedő, semmi nem volt, de az érzelem az nagyon ott volt. Ilyet akarjál te is! Ne azért veszítsd el a szüzességedet, mert divat!

2013. szept. 6. 09:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem azért akarom elveszíteni mert divat. Az érzelem is megvan, azért eltervezett, mert nincs rá mindig lehetőség. Csak arra voltam kiváncsi, ti hogyan csináltátok. A hasznos válaszokat köszönöm.
2013. szept. 6. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Párna? takaró? ÁÁÁGGGYY?? mi sátorban nyomattuk anno a 90es években, és a természet lágy öle volt a párnánk, fürdeni meg csak az eső víz volt. Hogy mostanában mennyire elvannak kényeztetve a mai kölykök....
2013. szept. 7. 00:54
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Uh... hát én már azt nem értem, hogy ezt miért kell napra pontosan kitűzni, hogy na akkor tegyük fel holnapután átjössz és elveszítem veled a szüzességem. Tökre nem értem az ilyet. Nem tudom miért kell erre rákészülni, sokkal jobb, ha spontán jön.

Egyébként lényegtelen, hogy van-e takaró vagy sem. Ha fázósak vagytok, magatokra teríthetitek.

2013. szept. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!