Egy tizes skálán mennzire fájt a szüzesség elvesztése? 14/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 19:44
2/9 anonim válasza:
Hát én szívesen megmondanám de nem tudom mivel fiú vagyok de megmutathatom hogy mennyire fáj ha érdekel. 15/F
3/9 anonim válasza:
6, fontos, hogy használjatok sikosítót és lehetőség szerint a srác előtte nyaljon ki.
6/9 anonim válasza:
Nem fájt,bár valószínűleg azért,mert maszturbáláshoz ,,segédeszközöket" használtam,és előtte sokáig pettingeltünk is az akkori barátommal.
7/9 anonim válasza:
14/10 azért van, mert 14 éves vagy :-)
Tudod, azon a helyen egy gyerek 10 cm-es feje fog majd kijönni. Ezért aztán az, hogy mennyire fáj, amikor a fiú bedug egy 3-4 cm-es kis rudat... leginkább csak attól függ, hogy te milyen állapotban vagy közben.
Ha teljesen el tudod engedni magad, és bőven van nedvesítés, akkor csak lötyög majd benned a fiú, nem érzel semmit. Na persze ennyire nem szokták magukat elengedni a lányok - és ezt is meg kell tanulni, hogyan megy.
Szerintem még gyakoroljatok pár évig, amíg megpróbáljátok.
Ha egyáltalán nem tudod elengedni magad, a fiú pedig durva, akkor akár meg is sérülhetsz.
8/9 anonim válasza:
Egyénfüggő, tehát nem egyforma a fájdalom, van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbé. Személy szerint nekem 10-es skálán 9.5 volt a fájdalom ha már 10-es skálán kérted, tehát nem kicsit fájt, pedig teljesen kész voltam rá és elég nedves is voltam, meg teljesen felizgatott akkori párom, de ahogy írtam is, nem egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!