Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy tizes skálán mennzire...

Egy tizes skálán mennzire fájt a szüzesség elvesztése? 14/L

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
0 18/F
2013. aug. 22. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Hát én szívesen megmondanám de nem tudom mivel fiú vagyok de megmutathatom hogy mennyire fáj ha érdekel. 15/F
2013. aug. 22. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
6, fontos, hogy használjatok sikosítót és lehetőség szerint a srác előtte nyaljon ki.
2013. aug. 22. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
minden attól függ ki csinálja
2013. aug. 22. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
14/10 !
2013. aug. 22. 21:12
 6/9 anonim válasza:
Nem fájt,bár valószínűleg azért,mert maszturbáláshoz ,,segédeszközöket" használtam,és előtte sokáig pettingeltünk is az akkori barátommal.
2013. aug. 22. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

14/10 azért van, mert 14 éves vagy :-)

Tudod, azon a helyen egy gyerek 10 cm-es feje fog majd kijönni. Ezért aztán az, hogy mennyire fáj, amikor a fiú bedug egy 3-4 cm-es kis rudat... leginkább csak attól függ, hogy te milyen állapotban vagy közben.

Ha teljesen el tudod engedni magad, és bőven van nedvesítés, akkor csak lötyög majd benned a fiú, nem érzel semmit. Na persze ennyire nem szokták magukat elengedni a lányok - és ezt is meg kell tanulni, hogyan megy.

Szerintem még gyakoroljatok pár évig, amíg megpróbáljátok.

Ha egyáltalán nem tudod elengedni magad, a fiú pedig durva, akkor akár meg is sérülhetsz.

2013. aug. 23. 06:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, tehát nem egyforma a fájdalom, van akinek nagyon fáj, van akinek kevésbé. Személy szerint nekem 10-es skálán 9.5 volt a fájdalom ha már 10-es skálán kérted, tehát nem kicsit fájt, pedig teljesen kész voltam rá és elég nedves is voltam, meg teljesen felizgatott akkori párom, de ahogy írtam is, nem egyforma.
2013. aug. 23. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

0

17/L

2013. aug. 31. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!