Miért van az, hogy a fiú nem akarja?
Ha picit leitatva sem megy bele, akkor sajnos a saját kapujára játszik :) Gondolj bele, nyalni se akar. =D
Amúgy nyilván fél :)
Valóban kicsit gyáva lehet...
/amúgy én már rég megmondtam volna neki a helyedben, hogy szopás csak akkor van, ha nyalás is van. Nem lett volna ilyen fatökű.../
Szerintem nem kell siettetni, különben is, ha megbeszélitek előre az időpontot, akkor elillan a varázs. Az úgy jó, ha hirtelen jön. Ne izgulj!
Mindenki azt hiszi, csak egy lánynak kell készen állnia, de ugyanúgy a fiúban is ott van a félsz, hogy mi van, ha nem elég jó neked, stb...
Hát nem tudom, őszintén annyira ezt nem hiszem el.
Lány is vehet óvszert, ez nem kifogás. Ha ő nem hord magánál, hordj te.
Amúgy meg, egy férfi nem fog tudni ellenállni, ha egy lány rámászik. Vagy ha mégis megteszi, akkor ott már bajok vannak.
Legközelebb, amikor orálisan kielégíted, ne csináld végig, csak kezdd el, aztán lökd be az ágyba, mássz rá. Ha ezek után félrelök, akkor hagyjad, bizonyára meleg. Mindenesetre nem érdemel meg.
Fél, nincs önbizalma. Egyrészt ezt kell nála pótolni, másrészt pedig leülni vele és hosszan, mélyen átbeszélni a dolgokat. Ezzel az átbeszéléssel az a gond, hogy többnyire az emberek ilyenkor nem a bensőséges hangulatot teremtik meg a beszélgetéssel, hanem elkezdenek számon kérni, azzal pedig csak nő a kényszer. Úgy értem, ha leülsz és elsorolod neki, hogy ekkor is, meg ekkor is miatta nem volt szex, meg te már nagyon szeretnéd, de miatta nincs, akkor csak növeled a rá nehezedő nyomást, emiatt még inkább elmegy az önbizalma. Persze ez így sem, úgy sem lesz egyszerű menet, mert nem akar beszélni a saját félelmeiről.
Egyébként meg ne háríts őrá mindent! Szoktam szeretni azokat az emancipált nőket, akik a nyitott gondolkodásukat azzal bizonyítják, hogy merik kritizálni a pasit, de önmaguktól változtatni semmiféle hajlandóságot sem mutatnak. Hát hol van az kőbe vésve, hogy neked nem szabad kezdeményezni? Miért nem teremted meg te a hangulatot, ahol felkínálod magad? Miért nem veszed meg te a gumit? Miért nem vetkőzteted le szép lassan és látsz hozzá a dolgokhoz? Eszedbe jutott már, hogy dicséretekkel és finom kérésekkel petting közben rávezesd az orális témára? Persze, nem.
"amúgy én már rég megmondtam volna neki a helyedben, hogy szopás csak akkor van, ha nyalás is van. Nem lett volna ilyen fatökű..."
Bravó! Tökéletes tanács! A jó párkapcsolat nyitja, hogy zsaroljuk ki az akaratunkat a másik félből, így bizonyítva saját felsőbbrendűségünket...
6-ossal értek egyet.
8# "Bravó! Tökéletes tanács! A jó párkapcsolat nyitja, hogy zsaroljuk ki az akaratunkat a másik félből, így bizonyítva saját felsőbbrendűségünket..."
A jó párkapcsolat nyitja a kommunikáció és a kölcsönösség. Azzal, hogy orálisan a lány kielégíti a fiút, gyakorlatilag úgy látszik, "mindent" megad neki, és nincs mivel rávegye, hogy ő is kapjon viszonzást. A srácnak nyilvánvalóan így is elég jó, ha ezen nem akar változtatni. Én sem elégíteném ki orálisan, legalábbis tartanék egy hosszabb szünetet, hátha akkor megmozdul benne valami... És megpróbálnék beszélgetni vele a dologról, hogy miért nem akar rendes aktust, fél-e, hogy elbénázza, vagy neki így is jó, és akkor miért is hazudja azt a haverjainak, hogy már nem szűz. És az különben jó ötlet, hogy a lány vegyen óvszert, de azért belegondolhatnának azok, akik ezt a tanácsot olyan lekezelően kibökik, hogy egy 18 éves szűz lánynak, akinek még az önbizalmát is jól támogatja a barátja "érdektelensége", milyen egyszerű is elmenni és megvenni a megfelelő(!) óvszert... Amit meg majd pl. kifogásolhat a srác azzal, hogy ez nem jó neki valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!