Mit tegyek ha a barátnőm még nem akarja?
16 éves fiú vagyok. A barátnőm most lesz 14 éves. Bárkinek bármi ellenvetése lenne hogy húúú milyen kicsi, elmondanám hogy sokkal érettebb a koránál, ne alkossatok előítéletet, most nem azon van a hangsúly. Nagyon jól megvagyunk, sokat vagyunk együtt. Tavaly nyáron már jártunk 3 hónapot, most megint 3,5 hónapja járunk, de kb 1 éve ismerjük egymást és ő azóta szeret ha jártunk ha nem. Ő könyörögte vissza magát negyed éve ugye. Tegnap viszont láttam rajta ahogy ült az ölembe hogy valami nem stimmel. Nagy kérdezősködés után mikor már haza ment kibökte hogy menjek le hozzá és elmondja. ( ez hajnalban volt ) .Lementem és mondta hogy ugye én 17 leszek ő meg 14 és lesznek igényeim.. Az volta lényeg hogy ő még nem 14 évesen akarja elveszteni. És olyan távolságtartó volt most hogy ezt elmondta, nem ilyen szokott lenni.
De én ezt részben megértem de ő mondta hogy érettebb a koránál, plusz 1 éve szeret, tényleg komoly a kapcsolatunk mert nem hagynám itt semmiért, ha csak d.gásra kéne akkor már rég nem foglalkoznék vele szerintem, elhiheti hogy szeretem mert több korombeli lánnyal is lehetnék helyette, még is ő kell nekem. Plusz az lenne szerintem a durva dolog ha 14 évesen, mint sok mai lány egy buliban egy full ismeretlennel vesztené el. Nekem ő az igazi, vele akarom. Mással közel nem esne olyan jól. És nem értem mire várunk. Nem indult egy komoly kapcsolatnak, de az lett, nagyon megszerettem. Lányok, fiúk! Mondjatok erre valamit!
Várj még! Ő is szeret,de attól még agyilag nincs felkészülve rá, és csak megbánná!
Értem hogy fiatalok vagytok,de egy 3 hónapos járást,ne nevezzünk még komoly kapcsolatnak.Megértem persze ha neked mások az igényeid, de akkor inkább hagyd ott,de ne csald meg.
Hát most csak tényleg azt tudom mondani,hogy miért kezdtél iyen fiatallal..
2 választásod van:
1)Otthagyod
2)Még vársz és szűz maradsz egy darabig.Ezzel a z baj,hogy lehet,hogy egy év múlva lelép és hoppon maradtál.
Ez az aztán a komoly kapcsolat. Maximum komolyan szexelni akarsz vele. Nem akarsz te tőle semmi mást, ez világosan látszik.
Azt honnan tudjuk meddig kell várj? Gondolom olyan 15-16 éves koráig biztos nem akar szexelni. De kérdezd meg tőle.
Nem kéne keresni, lenne több.
De nekem ő kell basszus. Meg már annyi energiát fordítottam erre a kapcsolatra, annyit küzdöttem vele. Nem akarok itthagyni őt, plusz nem tudnám elviselni ha mással lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!