Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha a barátnőm még...

Mit tegyek ha a barátnőm még nem akarja?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. A barátnőm most lesz 14 éves. Bárkinek bármi ellenvetése lenne hogy húúú milyen kicsi, elmondanám hogy sokkal érettebb a koránál, ne alkossatok előítéletet, most nem azon van a hangsúly. Nagyon jól megvagyunk, sokat vagyunk együtt. Tavaly nyáron már jártunk 3 hónapot, most megint 3,5 hónapja járunk, de kb 1 éve ismerjük egymást és ő azóta szeret ha jártunk ha nem. Ő könyörögte vissza magát negyed éve ugye. Tegnap viszont láttam rajta ahogy ült az ölembe hogy valami nem stimmel. Nagy kérdezősködés után mikor már haza ment kibökte hogy menjek le hozzá és elmondja. ( ez hajnalban volt ) .Lementem és mondta hogy ugye én 17 leszek ő meg 14 és lesznek igényeim.. Az volta lényeg hogy ő még nem 14 évesen akarja elveszteni. És olyan távolságtartó volt most hogy ezt elmondta, nem ilyen szokott lenni.

De én ezt részben megértem de ő mondta hogy érettebb a koránál, plusz 1 éve szeret, tényleg komoly a kapcsolatunk mert nem hagynám itt semmiért, ha csak d.gásra kéne akkor már rég nem foglalkoznék vele szerintem, elhiheti hogy szeretem mert több korombeli lánnyal is lehetnék helyette, még is ő kell nekem. Plusz az lenne szerintem a durva dolog ha 14 évesen, mint sok mai lány egy buliban egy full ismeretlennel vesztené el. Nekem ő az igazi, vele akarom. Mással közel nem esne olyan jól. És nem értem mire várunk. Nem indult egy komoly kapcsolatnak, de az lett, nagyon megszerettem. Lányok, fiúk! Mondjatok erre valamit!

2013. júl. 4. 09:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon okos lány, mindent átgondol szépen. Na ő pont nem az aki még ha ez is történne vele ezt hagyná. Plusz nagyon nem tervezem ott hagyni, mivel mondom nincsenek egymás előtt titkaink, ennyit még nővel nem foglalkoztam. De köszönöm.
2013. júl. 4. 10:36
 12/14 anonim válasza:
100%

A barátnőd és a kapcsolatotok még kicsit éretlen a szexre.

A szex nem úgy működik, hogy én majd 6 hónap múlva akarom, vagy csak jövőre.

Fokozatosan kell eljutni, és főként ne feledd, hogy az első alkalom meg fogja határozni, hosszú hosszú ideig a véleményét a szexről.

Szerintem lehet mindig kicsit tovább haladni, jussatok el a hosszú szenvedélyes csókokig, simogatásig. Majd hogy a felsőjét leveheted, simogathatod a cicijét. Aztán jussatok el a pettingig, kézzel, majd szájjal, és aztán lassan el lehet jutni a szexig.

Ha szereted, és ki tudsz tartani, meg lesz az eredménye.

Ezek a dolgok pedig ösztönösen jöjjenek. Ne úgy, hogy figyelj, akkor most leveszem a pólódat jó? Ha kívánjátok egymást ösztönösen fogtok a szexig eljutni, de semmit se erőltess. És ne a nap 24 órájába ezzel próbálkozz, bármilyen nehéz is 17 évesen nem ezzel foglalkozni állandóan :)

2013. júl. 4. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
szetem várj még vele.nagyon fiatalok vagytok még mindketten(14,még gyerek), és nem minden a szex. értem, h kíváncsi vagy az új dolgokra, de ehhez még fejlődnötök kell.
2013. júl. 4. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 15 éves voltam, a barátom 19, amikor összejöttünk. Ő is még szűz volt, láttam rajta, hogy ő már nagyon vágyik a szexre, ezért azt mondtam neki , hogy csináljuk..mert nem akartam elveszítenin..

Háát mégsem lett semmi,"mivel azt mondta láttatja rajtam, hogy nem akarom... Várt rám 3 évet.. És azóta is együtt vagyunk..

Úgyhogy várj, és légy türelmes ha tényleg szereted..

21/L

2013. júl. 28. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!