Miért van az, hogy a fiú nem akarja?
Szerintem hívd át, filmezzetek, borozzatok kicsit, készülj te gumival, ha már ő nem akar valamiért, azután könyörtelenül mássz rá. :)
Ha ez nem válik be, akkor ott valami komoly gond lehet...
4-es vagyok.
8-as: Nem zsarolni kell, de azért ha az egyik fél odaad a maga részéről szexuális téren "mindent", és nem kap cserébe semmit, akkor ott gondok vannak.
A leírásból kiderült, hogy a fiú elmismásolja a kérdést, tehát a "beszéljük meg" szakaszon rég túl vannak.
Normális érzelmi intelligenciával rendelkező partner esetén én sem vetnék be ilyen megoldásokat, de ezzel a sráccal nem lehet megbeszélni a dolgokat, mert elsunyizza. Sz.r dolog, de akkor sajnos taktikázni kell.
/vagy kihúzni a srácból, hogy mégis mi az oka a szerencsétlenkedésének. De ehhez már ugye őszinteség kellene, ami meg ahogy látom, nála hiánycikk/
"A jó párkapcsolat nyitja a kommunikáció és a kölcsönösség. Azzal, hogy orálisan a lány kielégíti a fiút, gyakorlatilag úgy látszik, "mindent" megad neki, és nincs mivel rávegye, hogy ő is kapjon viszonzást."
Félreértés ne essék, én egy szóval sem mondtam olyat, hogy ez a helyzet így korrekt! Annyit mondtam, hogy zsarolással elérni olyan dolgokat, amik elvileg alapvetőnek számítanak, nem vezet semmi jóra. Egy percig sem akartam védeni a srácot, csak az ilyen jellegű tanácsoktól feláll a szőr a hátamon.
"A srácnak nyilvánvalóan így is elég jó, ha ezen nem akar változtatni."
Nem vagyok ebben 100%-ig biztos, szerintem csak simán fél, hogy béna lesz, tudom is én.
"És az különben jó ötlet, hogy a lány vegyen óvszert, de azért belegondolhatnának azok, akik ezt a tanácsot olyan lekezelően kibökik, hogy egy 18 éves szűz lánynak, akinek még az önbizalmát is jól támogatja a barátja "érdektelensége", milyen egyszerű is elmenni és megvenni a megfelelő(!) óvszert... Amit meg majd pl. kifogásolhat a srác azzal, hogy ez nem jó neki valamiért..."
Bár úgy gondolom, én nem lekezelően böktem ezt ki az említett javaslatot, egy picit mégis ingemnek érzem a kijelentésed. Annyiban igazad van, hogy nem egyszerű a kérdező helyzete, de én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne hárítson mindent a srácra. Abszolút általános dolog, hogy a nők nagy része nem tesz lépéseket a vágyai megvalósulásáért, csak a pasira mutogat. Kétségtelenül töketlen a srác, de a kérdező sem határozottabb egy szemmel sem. Értem én, egy pasi ne legyen ilyen pipogya, de akkor is úgy gondolom, hogy ha a kérdező ennyire vágyik a szexre, akkor tegyen is érte ő maga is, ne csak mutogasson a pasi pipogyaságára, mert akkor ő maga sem lesz jobb. Ha a srác még ebben is kifogásokat keresne, na AKKOR már nyugodt szívvel szapulhatná, hogy mennyire pipogya, mert akkor elmondhatja, hogy ő maga megtett mindent, tényleg csak a srácon múlt.
"Nem zsarolni kell, de azért ha az egyik fél odaad a maga részéről szexuális téren "mindent", és nem kap cserébe semmit, akkor ott gondok vannak. "
Persze, hogy gondok vannak, én ezzel nem is vitatkoztam, én mindössze azon háborodtam fel, hogy úgy gondolod, az érzelmi zsarolás jelenti a megoldást erre a problémára.
"Normális érzelmi intelligenciával rendelkező partner esetén én sem vetnék be ilyen megoldásokat, de ezzel a sráccal nem lehet megbeszélni a dolgokat, mert elsunyizza."
Az ilyen mondatokkal azért óvatosan bánnék, mert nem hallottuk a beszélgetést. Megdöbbentő tud lenni, mennyire másképp hangzik némely történés, ha a másik fél szájából halljuk!
"vagy kihúzni a srácból, hogy mégis mi az oka a szerencsétlenkedésének. De ehhez már ugye őszinteség kellene, ami meg ahogy látom, nála hiánycikk"
Persze, mert az emberek többsége soha nem ismerné be, hogy fél, helyette inkább kifogásokat keres. Pontosan, ahogy a pasi is. Gyáva belevágni, gyáva elkezdeni, de nem fogja azt mondani, hogy "ne haragudj szívem, gyáva vagyok", helyette inkább halogatja, halogatja. Szerintem minden nap ezen pörög, mindig rászánja magát, aztán amikor ott van a pillanat, megfutamodik.
Ha tényleg semmi baj a külsőddel, akkor egyszerűen csak homokos. De lehet ,hogy még ős se biztos benne, hogy az vagy sem, ezért nem csinál semmit.
Nem létezik, hogy egy éven át semmit ne csináljon írásodból kiderül,hogy az egészségével semmi baj.
Akkor marad az, hogy mentálisan van valami gond vagy meleg.
Persze ez csak feltevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!