Fáj a szűzesség elvesztése?
Mindenkinem más.. De már páran kibírták előtted, és nem haltak bele.. Ha ez vigasztal, utána (az első 2-3 után) sokkal jobb lesz.
F
Ezt egy kicsit rossszul hangzott, hogy a baratod nagyon akarja mar...es te mennyire szeretned? Tenyleg te vagy a no, neked kell donteni, es hidd el ez kesobb sem lesz maskepp, bosszantja is a pasikat. :D De ezert vagyunk mi nok.
A masik, nekem annyira nem fajt, na jo, elvezni sem elveztem tulsagosan, de az fontos volt, hogy olyan volt a pasi akiben 100 %/ig megbiztam.
Igen, valóban neked kell döntened, hisz te vagy a lány.
Nos, ez valóban egyénfüggő, de az is fontos, hogy ne görcsölj rá, ne stresszelj, bízz a barátodban és teljesen el tudj lazulni, ő pedig gyengéd és türelmes legyen veled.
Nekem mondjuk fájt, meg nem is egyből szakadt át a szűzhártyám hanem csak második együttlétnél, de ez a fájdalom fokozatosan enyhült ahogy tágultam és a negyedik együtlétnél már nem fájt hanem élveztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!