12/23 anonim válasza:
Hagyatok mar az ilyen szoveggel nem is ismeritek ahogy en sem! De akor is nezetek mar magatokba!!! Ö csak egy egyszeru kerdest tet fel es nem arra kerte a "nepet" hogy be szoljon neki ill le neze ezert!!!! (9.valaszt is en irtam!)
13/23 anonim válasza:
Nem ciki, viszont ne híreszteld, mert könnyűvérűnek fognak hinni. Én sem vagyok már szűz egy éve és nem bántam meg. Az exem és a jelenlegi barátom is rendes pasi, nem vagyok kihasználva :)
14/L
14/23 A kérdező kommentje:
Köszzi utolsóóó<33 én is így érzek:))
2014. márc. 30. 15:07
16/23 anonim válasza:
Ciki.Ilyenkor kezdik a pályafutásukat azok a lakatok, amiket minden kulcs ki fog nyitni. Tisztelet az igen csekély kivételnek. Mondjuk azok nem irogatnak ki ilyen kérdéseket.
17/23 anonim válasza:
Nálatok is elkezdődött a tavaszi szünet?
18/23 anonim válasza:
semmi baj veled,jól tetted,ne törődj velük
19/23 anonim válasza:
Kezdem én cikinek érezni magam hogy még az vagyok. 17/L
20/23 anonim válasza:
Én a helyedben nem kürtölném szét, mert nem tartozik amúgy sem másra. Nem ismerlek, így nem tudom megállapítani, hogy r*bi vagy-e, aki ezzel menőzik, vagy csak így alakult. Ha te nem bántad meg egyelőre, és nem váltogatod a fiúkat, akkor oké.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!