A véleményeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy szerintetek miért nincs "huncutkodás" köztem és a barátnőm között? Pedig 5hónapja együtt vagyunk és egyáltalán semmi, tehát abszolút semmi .17/F
elmondta, h még nem áll rá készen.
16 éves és szűz. Mégis mit vársz tőle?
Inkább örülnél, h van tartása és nem teszi szét a lábát minden jöttmentnek, ahogy az manapság olyan divatos.
Ujjazd meg a g'cibe,és könyörögni fog a f'rkadért:))
Basszus 16éves egészséges lány nehogymár ne kívánja...rá kell vezetni:) ha egyszer beléps az intim szférájába és örömet okozol neki,onnantól kezdve az legitim.Tetszeni fog neki,igényelni sőt követelni fogja.
Én 18 évesen vesztettem el, és még így is elhamarkodottnak éreztem. És azért egy lánynak tényleg sok idő kell mire felkészül lelkileg.
Amúgy nem mond hülyeséget néhány válaszoló, nem beszélni kell róla hanem cselekedni. Biztos ő is már igényel valami testiséget, de szűz lányként EGYÉRTELMŰEN nem fog kezdeményezni.
És próbáld meg sokat simogatni csókolózás közben a lábát, combja belső felét, a hasát, a mellét. Csókolgasd, szívogasd a nyakát. És így apránként vezesd rá.
Következő alkalomnal kicsit nyúlj be a nadrágja, bugyija alá, és ha nem ellenkezik akkor simogasd a csiklóját (sokkal jobb mint az ujjazás hidd el, itt van a legtöbb ideg. ha ujjazod az még lehet fájna neki!!) és hát gondolom nem kell magyarázni hogy hogyan folytasd, te nem vagy szűz.
De viszont legyél vele türelmes, szerintem ha ezt csinálod vele kb egy hónapig, utána a szexre is készen fog állni. De ha nem csinálsz vele semmit, persze hogy azt mondja hogy még nem áll rá készen. mitől is lenne készen?
És ne erőltess semmit, ha még nem akarja! ez nagyon fontos! Éreznie kell hogy törődsz vele, hogy vigyázol rá, meg kell bíznia benned. Simogasd nagyon nagyon sokat, hidd el tetszeni fog neki. És akkor tényleg, kb 1 vagy másfél hónapot adok nektek és bele fog menni. Persze beszélgess is róla, védekezésről, vagy hogy szokta e borotválni meg ilyenek, szokott e maszturbálni. És akkor nem lesz már olyan gátlásos.
18/L
Azért, mert szűz.
Viszont: én is szűz voltam, a barátom mégis - finom erőszakkal - rávett dolgokra. Csókolgatott, simogatott, beindított... természetesen folyton figyelte a reakcióm, és ha húzódtam, abbahagyta.
1. A barátnőd valószínűleg fél "tőled" - én hagytam, hogy a barátom kényeztessen, de őt nem mertem. Rettegtem, hogy nem tud leállni és megerőszakol... persze, bromság volt -, nagyon óvatosan próbálhatsz kezdeményezni.
2. Mivel még szűz, attól is parázhat, hogy elront valamit és ezért inkább nem csinál semmit - én is folyton abban voltam, hogy tuti rossz, amit teszek, meg alapból féltem belevágni bármibe... őőő, igen, az önbizalmam kb. sehol sem volt.
De először is BESZÉLJ vele. Ne támadólag, bántóan, csak kíváncsiságból érdeklődj, mert csak ő tudja a miértjeidre a választ. Ha nem felelne, akkor az is a félelmeiből ered - lenézed, hülyeségnek tartod, amiket gondol... biztosítsd róla, hogy szereted és vársz is rá, nem neveted ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!