Szerintetek az normális ha 16 évesen veszítettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, hogy korai volt valaki pedig, hogy már késői. Szerintetek? Ti mikor veszítettétek el a szüzességeteket? 16/L2014. márc. 24. 22:24
11/19 A kérdező kommentje:
Én abban a pillanapban úgy éreztem, hogy készen állok rá, és meg se bántam. Így azért kicsit jobban érzem magam, hogy sokatok szerint nem volt korai mert sajnos a barátaim közül van olyan aki nem áll velem ez miatt szóba, mert csalódott bennem. :/
2014. márc. 24. 22:37
12/19 anonim válasza:
lehet, hogy abban csalódott, hogy neki nem volt még ilyenje, és nem tudja, miről beszélsz. persze ezzel nem azt mondom, hogy cukkolni kell. de olyan ez, mint mikor gyereked születik, a barátnődnek meg nincsen. elválaszt, mert nem ugyanaz foglalkoztat.
13/19 anonim válasza:
wtf?
most nem azért, de a barátaidnak mi köze ehhez? pláne milyen barát az, aki emiatt nem áll veled szóba? elég nagy vagy már ahhoz, hogy eldöntsd, hogyan szeretnéd élni az életed, ha valaki emiatt nekiáll durcizni, az elég gyerekesnek tűnik nekem. de ez lehet, hogy csak én vagyok.
14/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van. Nem is szeretném ezzel cukkolni. Számomra csak az volt érdekes, hogy kíváncsi volt a részletekre pár dolgot elmondtam neki, és utána mondta hogy amúgy csalódott bennem és jobb lesz ha egy ideig nem nagyon beszélünk. :/ Én azt hittem ugyan úgy fog örülni annak amitől én boldog voltam aznap, de úgy látszik tévedtem.
2014. márc. 24. 22:49
15/19 anonim válasza:
Hogy lenne már késő! Miért, mikor kellett volna, óvodában?
16/19 anonim válasza:
Szerintem ez az a kor, amikor már normális.
A barátaid meg éretlenek még, ha ez miatt csalódtak benned. Ez a te saját magánügyed, főleg ha szerelemből történt. Ne foglalkozz velük. Teljesen normális!
18/L
17/19 anonim válasza:
nem csalódtak a barátaid benned csak féltékenyek
18/19 anonim válasza:
Ha készen is álltál és meg se bántad, akkor normális.
Azért az előfordulhat, hogy még nem ismered az igazi jó szexet... de majd talán megismered azt is.
19/19 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszönöm. :) Lehet akkor csak féltékenyek. :/
2014. márc. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!