Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 5 napja veszitettem el,3...

5 napja veszitettem el,3 napra ra sotetbarna folyasom lett, azthittem hogy csak a normalis szuzesseg elvesztese utan kifolyo "folyadek", ez aztan atalakult mensivé... mi tortenhetett? =?

Figyelt kérdés
a szuzesseg elvesztese utan nem kesik a mensi? raadasul meg eleg sok ido lenne addig amikor megkene jonnie =?
2008. ápr. 11. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebből kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol előbb, hol később jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!
2008. ápr. 11. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Tök mind1, mikor veszted el, nem befolyásolja. Amit írtál, abból az derül ki, hogy beszartál. De nagyon.
2008. ápr. 19. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
22%
Vegyél pelenkát! Nekem a Libero vált be.
2008. ápr. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!