Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit veszítettem?

Mennyit veszítettem?

Figyelt kérdés

Mennyit vesztettem, ha 21 éves srác létemre még mindig szűz vagyok?

Úgy értem nekem ez az egész tini szex dolog kimaradt és nem tudom hogy be lehet-e még valaha hozni ezeket az élményeket.

Igazából még komoly barátnőm se volt, csak rövid (<2 hónap).

Már nagyon vágyom egy komolyabb kapcsolatra de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudnám adni egy nőnek azt amit ilyen korban már elvárnak.

Szüzet már biztos nem találok, úgyhogy ezzel kapcsolatban is az a kérdés, hogy mennyit vesztek ha egy olyannal fekszem le, aki már többekkel volt, és én csak a sokadik lehetek neki?

2010. nov. 12. 01:32
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem izgulsz akkor nem fogsz bénázni ha nem bénázol akkor meg tudod adni amit elvár.Ne fújd fel a dolgot annyira,nem maradtál le semmiről,előtted az élet ,pótold be;)
2010. nov. 12. 01:34
 2/9 anonim válasza:
0%
Javaslat: Ne feküdj le józan nővel!! Az sem árt,ha Te is iszol, de fő hogy a csaj részeg legyen. Akkor gyakorolhatsz rajta, és nem lesz figyelmes az esetleges bénázásaidra. Én is így kerekedtem felül a gátlásaimon 17 éves koromban, a 3. részeg nő után már le mertem feküdni félrészeggel is.
2010. nov. 12. 02:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ilyen korban elvárnak? :D Lol. Döntsd el, hogy a szexért akarsz-e vele lenni, vagy pedig azért, mert szeretitek egymást.
2010. nov. 12. 09:01
 4/9 asdface válasza:
100%

én 22 vagyok a múlthéten volt az első és józan volt a csaj

én a tökéletest kerestem és megtaláltam

jó munkához idő kell

2010. nov. 12. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Részeg csaj??Anyám borogass....Lehet, hogy találsz még szűz csajt! És ne aggódj, cuki, ha egy fiú szűz:) És hogy jutott ez eszedbe fél 2kor??
2010. nov. 12. 15:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy találok, de azért lássuk be, nem túl esélyes. Valszeg olyan lányt találok csak, aki már jópár partneren túl van, és csak a sokadik leszek. Már ha egyáltalán hajlandó lefeküdni velem így.

És mit értesz azon, hogy cuki?

Már hamarabb eszembe jutott, csak akkor írtam le.

2010. nov. 12. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Mért vagy olyan biztos abban, hogy nem találsz szűz lányt? Én pl. 1 hónap múlva leszek 20 és még senkim sem volt. És a kérdéseket olvasgatva nem én vagyok az egyetlen 20 körüli szűz lány. Szóval ne add fel! :)
2010. nov. 12. 19:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, hogy vannak szűz lányok, de sztem a 20 éves lányok 80%-a legalább már nem szűz. Meg különben se ezen az alapon fogok ismerkedni, hogy ki a szűz és ki nem.
2010. nov. 12. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
fiatal szüzeket keress, náluk jó lehetsz
2010. nov. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!