Szerintetek az normális ha 16 évesen veszítettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, hogy korai volt valaki pedig, hogy már késői. Szerintetek? Ti mikor veszítettétek el a szüzességeteket? 16/L2014. márc. 24. 22:24
1/19 anonim válasza:
én még szűz vagyok,de szerintem teljesen normális. 16/f
2/19 anonim válasza:
Ja, hogy Te még szűzen születtél?! :o
3/19 manoka21_ válasza:
nem az a kérdés hogy hány évesen veszted el hanem hogy készen állsz e rá!! :D
4/19 A kérdező kommentje:
Készen álltam rá, és nem is bántam meg.
2014. márc. 24. 22:28
5/19 anonim válasza:
Hidd el, leszarom az életedet.
6/19 anonim válasza:
a legtökéletesebb kor, sorstársnő.
8/19 A kérdező kommentje:
Én csak egy kérdést tettem fel, ha nem tudsz rá normális választ adni vagy nem érdekel, akkor le lehet kopni.
Normális válaszokat köszi. :)
2014. márc. 24. 22:33
9/19 anonim válasza:
iiiiiiiiiiigen??? miért ne lenne normális? én már majdnem 18 voltam, és? nem maradtam le semmiről... tényleg az a fontos, hogy lelkiekben kész legyél rá, és ne bánd meg utólag sem, nem a kor (és most ellentmondok magamnak a következő mondatommal), egy bizonyos kor felett (mert azért valljuk be, a biológia elég sok mindenbe beleszól)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!