Ez a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Nem tudom felszúrni 2 ujjam sem,mert itt "kívül" a "peremnél" túl szűk...mit tegyek ellene? [link] légyszi normális válaszokat2014. márc. 19. 21:44
11/21 anonim válasza:
Kedves kérdező hány éves vagy?
12/21 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, aktus előtt néhány héttel elkezdheted használni az ujjaidat. Ezzel elkezded kinyújtani a szűzhártyát egy picit.
13/21 A kérdező kommentje:
És az kb mennyire fog fájni,ha elkezdem tágítani? Próbálom felszúrni 2 ujjam,viszont az a gond,hogy nagyon fáj,és nemmerem tovább,mert mivan ha valami bajt okozok?!
2014. márc. 20. 20:00
14/21 anonim válasza:
hát akkor NE csináld!!minek akarod tágítani?
15/21 A kérdező kommentje:
Mert rohadtul félek az elsőtől,és hátha akkor nem fájna annyira,ha ki lennék legalább egy csipetnyit is tágítva,mint így,hogy jó formán atampon is akig fér fel
2014. márc. 20. 20:13
16/21 anonim válasza:
Ne tágítsd a szűzhártyád nyílását. Amíg a félelem legkisebb szikrája is van benned, addig ne feküdj le senkivel és olyan fiúval kezdj, aki tényleg szeret, és türelmes és figyelmes Veled.
18/21 anonim válasza:
en.wikipedia.org/wiki/Hymen ha még itt van a kérdező, attól, hogy a szűzhártya olyan, amilyen, nem biztos, hogy szűk. A nyílás rajta lehet szűk, de az első alkalom jó kivitelezése fontos, és akkor a lehető legkevésbé fog fájni.
19/21 anonim válasza:
" felszúrni " xD
amúgy én is rettegtem az elsőtől..egy darabig..aztán ahogy felnőttem már nem is jutott eszembe, hogy fájni fog..egyszerűen ez nem is volt opció már.. ameddig ettől félsz nem állsz rá készen..
20/21 anonim válasza:
ezen a képen hol látni a hogy szűk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!