Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Többször is lefeküdtem már a...

Többször is lefeküdtem már a barátommal de nem szakad át a szűzhártyám. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Az normális, hogy többször is lefeküdtem már a barátommal de nem szakad át a szűzhártyám és kb mindennap csináljuk 2x-3x és be teszi tövig és nem akar át szakadni pedig azt se lehet mondani h kicsi neki mert nem (21 cm neki) de ez miért van?
2014. febr. 28. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod hogy nem szakadt át?
2014. febr. 28. 20:00
 2/13 anonim válasza:
45%
Rossz lyukba dugta
2014. febr. 28. 20:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát van hogy elég rugalmas, vagy alapból tág, de honnan tudod hogy nem szakadt át? Nekem nem fájt, nem vérzett, sőt kifejezetten jó volt az első alkalom, és másoktól is olvastam ilyet. Nekem kb 7 évvel később vérzett, de akkor meg méhszájsebem volt... :/
2014. febr. 28. 20:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Mert nem is véreztem (tudom nem mindenki vérzik) meg utána meg nézte és meg volt/van meg ha tövig fel teszi akkor fáj ő azt mondja azért mert ott a szűzhártyám... szerintem jó helyre dugta :DD
2014. febr. 28. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem a szűzhártyád, hanem a méhszájad, amit akkor érez, ha tövig nyomja... Az már, enyhén szólva, nem egészséges ha átszakad
2014. febr. 28. 20:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Tegnap kutya pózba csináltuk és az nagyon fájt a hasam alján ki jött a nemi szerve de viszont lovaglóba nem fáj a kutya után meg még mindig fáj :s
2014. febr. 28. 20:12
 7/13 Moszuke ***** válasza:
100%
az már rég átszakadt.
2014. febr. 28. 20:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek.!!! :)
2014. febr. 28. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megsúgom: a szűzhártya rögtön a bejáratnál van... Nem mindenkinek vérzik átszakadáskor, sőt, van akinek annyira rugalmas, hogy átfér rajta a szerszám (itt a vastagság mérvadóbb, mint a hossz), és csak pár alkalom után szakad át.

De ha napi 2-3-szor csináljátok, szerintem már ne keressétek! ;)

Ekkora faroknál, ha tövig nyomja, az azért fáj, mert nemcsak eléri a méhszájadat, de feljebb nyomja a méhed irányába pár centit...

Csak azt nem értem, aki a saját nemének anatómiájával kapcsolatban nincs képben, az miért szexel???

2014. febr. 28. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ki akarnád írni azt a kérdést, hogy miért vérzel indokolatlanul, megsúgom előre: ha így folytatjátok, és a barátod egy vadállat módjára felhúz téged a nagy péniszére, nagyon komoly sérüléseket fog neked okozni. Nem normális, hogy neked fáj szex közben. Legyetek óvatosabbak, ne dugja be tövig olyan pózokban, amelyeknél a legmélyebbre lehet hatolni (pl. kutya, vagy ha a srác nyakába felteszed a lábaidat); mert ebből nagyon nagy gondjaid lehetnek majd, ha felsérti a méhszájadat, méhedet.
2014. febr. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!