Hogy szakítsam át a szűzhártyám?
Huhhh...
Akkor először a kérdésedre a konkrét válasz: pl. ujjazással, előbb egy, majd két ujjal...
De! a szűzhártya átszakadása csak pillanatnyi fájdalommal jár. A többi fájdalom a tágítási folyamat része, ami ugyanúgy meglesz átszakad szűzhártyával is.
Max úgy tudod kiküszöbölni, ha rendszeresen ujjazással masztizol, és tágítgatod magad.
De nem ajánlom... a szüzesség elvesztése a szexuális élet folyamatának szerves része. Ezt át kell élni! :)
A fájdalom meg... a férfi részéről kellő óvatossággal, odafigyeléssel, elegendő előjátékkal elég komoly mértékben minimalizálható.
Nem értem ezt a hártya dolgot ,az milyen ,miből van hogy nem fáj és hogy szakítja át egy tompa fäsz ,benyomja vagy mi??
Mikor ezt először hallottam 13éves koromban hogy a lányoknak van ilyenjük komolyan nem hittem el azt hittem ez valami iskolai tréfa.
29fiú
"#1
Nem értem ezt a hártya dolgot ,az milyen ,miből van hogy nem fáj és hogy szakítja át egy tompa fäsz ,benyomja vagy mi?? "
Nyálkahártyaredő.
Nem azt mondtam, hogy nem fáj, de csak pillanatnyi, és nem vészes, mármint normál szűzhártya esetén. Legtöbbször gyűrű alakú, közepén nyílással. Úgy képzeld el, mintha fognál egy vékonyabb papírt, vágnál rá egy nyílást, és azon akarsz egy vastagabb dolgot átdugni.
Dehát akkor már kivan lukasztva előre? és akkor mi értelme van?
Van erről valahol fénykép mert én csak rajzon láttam. Hogy néz ki valóságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!