Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy szakítsam át a szűzhártyám?

Hogy szakítsam át a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy az első alkalom jó legyen, ezért fogom ezt tenni. Elronthatok valamit? Hogy szakítsam ki? :)
2014. jan. 11. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Huhhh...

Akkor először a kérdésedre a konkrét válasz: pl. ujjazással, előbb egy, majd két ujjal...

De! a szűzhártya átszakadása csak pillanatnyi fájdalommal jár. A többi fájdalom a tágítási folyamat része, ami ugyanúgy meglesz átszakad szűzhártyával is.

Max úgy tudod kiküszöbölni, ha rendszeresen ujjazással masztizol, és tágítgatod magad.

De nem ajánlom... a szüzesség elvesztése a szexuális élet folyamatának szerves része. Ezt át kell élni! :)

A fájdalom meg... a férfi részéről kellő óvatossággal, odafigyeléssel, elegendő előjátékkal elég komoly mértékben minimalizálható.

2014. jan. 11. 07:56
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Pont az az egésznek a lényege, hogy a fiú szakítsa át a szűzhártyád.
2014. jan. 11. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Az rendben van ezt szeretnéd. elsőnek igaza van... fiúval azért célszerű szerintem, mert nem tudjuk hány éves vagy, véd a fertőzésektől. illetve van olyan fiú akinek ez jobban tetszik
2014. jan. 11. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Várj meg vele egy srácot!
2014. jan. 11. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a hártya dolgot ,az milyen ,miből van hogy nem fáj és hogy szakítja át egy tompa fäsz ,benyomja vagy mi??

Mikor ezt először hallottam 13éves koromban hogy a lányoknak van ilyenjük komolyan nem hittem el azt hittem ez valami iskolai tréfa.

29fiú

2014. jan. 11. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

"#1

Nem értem ezt a hártya dolgot ,az milyen ,miből van hogy nem fáj és hogy szakítja át egy tompa fäsz ,benyomja vagy mi?? "

Nyálkahártyaredő.

Nem azt mondtam, hogy nem fáj, de csak pillanatnyi, és nem vészes, mármint normál szűzhártya esetén. Legtöbbször gyűrű alakú, közepén nyílással. Úgy képzeld el, mintha fognál egy vékonyabb papírt, vágnál rá egy nyílást, és azon akarsz egy vastagabb dolgot átdugni.

2014. jan. 11. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehát akkor már kivan lukasztva előre? és akkor mi értelme van?

Van erről valahol fénykép mert én csak rajzon láttam. Hogy néz ki valóságban?

2014. jan. 11. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Csecsemő- és gyermekkorban van védelmi funkciója. Van, akinél egy lyuk van a közepén, van, akinél, 2-3 kisebb, de az egy a gyakoribb...

Ha nem lenne nyílás, akkor a menstruációs vér sem tudna távozni....

Pár kép:

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!