Mit tegyek? Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem aki 15éves,és nemrégiben elvesztette a szüzességét de csak nekem merte elmondani.Azóta a srác elhagyta és azon az éjszakán mikor elvesztette csinált a srác egy képet és eléggé sok embernek elküldte.Nővérem teljesen ki van borulva,nem megy el suliba,állandóan sír,de anyának nem meri elmondani de anya meg ideges hogy mi baja lehet.Csak velem beszél,és tegnap láttam pár vágást a kezén de ezt megbeszéltük(mindent megbeszélünk).Nagyon aggódok érte!Szerintetek mit csináljak?Elmondjam anyának?(apa nem él velünk és nem is tartjuk a kapcsolatot)2014. márc. 19. 17:49
11/12 papalotifos válasza:
Őszintén szólva övön aluli amit a srác művelt..ugyan nem volt kép de ilyen jobban szereti az egyik a másikat mint fordítvában már voltam barátnőm eldobott mint egy kapcarongyot pedig irtózatosan szerettem..:/
Beszéljen anyuddal bíznia kell benne!!!
MEG FOGJA ÉRTENI! :)
12/12 anonim válasza:
ha elmondod akkor mond anyukádnak, hogy közölje tesóddal te mondtad el
hiszen meg van annak kockázata, hogy azt hiszi más mondta el anyukátoknak
esetleg látta a képet valahol
ami miatt még jobban kibukhat
tesódnak meg kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!