Mit tegyek? Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem aki 15éves,és nemrégiben elvesztette a szüzességét de csak nekem merte elmondani.Azóta a srác elhagyta és azon az éjszakán mikor elvesztette csinált a srác egy képet és eléggé sok embernek elküldte.Nővérem teljesen ki van borulva,nem megy el suliba,állandóan sír,de anyának nem meri elmondani de anya meg ideges hogy mi baja lehet.Csak velem beszél,és tegnap láttam pár vágást a kezén de ezt megbeszéltük(mindent megbeszélünk).Nagyon aggódok érte!Szerintetek mit csináljak?Elmondjam anyának?(apa nem él velünk és nem is tartjuk a kapcsolatot)2014. márc. 19. 17:49
1/12 anonim válasza:
Inkább vedd rá a nővéred, hogy ő mondja el. Aztán irány a rendőrség.
2/12 anonim válasza:
Mondjátok el anyukátoknak.
De azért a nővéredre ráfér egy fejmosás.
3/12 anonim válasza:
Jobb ha tudja anyukátok, a nővéred úgyse fog tudni erről beszélni, Anyudnak meg mindenképp mondd, hogy legyen megértő, nem kell leszídni, mert a leckét már így is megtanulta a lány.
4/12 A kérdező kommentje:
Anya nem olyan tipus aki csak úgy leordítja a fejünket,de nővérem fél elmondani mert cikinek érzni.Ő nagyon szerette az a srácot,a srác sokat volt nálunk és és tök jóba voltunk(6hónapja voltak eggyütt),sőt anya még a szüleivel is jol kijön.Én már próbáltam rávenni hogy mondja el neki de nem akarta és mondtam neki hogy akkor én fogom elmondani de elkezdett sírni hogy ne.Ezért van bennem kérdés,de szerintem is el kellene neki mondani.
2014. márc. 19. 17:59
5/12 anonim válasza:
Én felhívnám a srác szüleit,és elmondanám, hogy mit tett az édes kis fiacskájuk a nővéremmel!
6/12 anonim válasza:
Mond el anyukátoknak, a srác nevét meg címét pedig küld el privibe, az ilyen embereket szeretjük összeverni a haverokkal mert rontják a mi hírnevünket is... 17/F
7/12 anonim válasza:
5# vagyok. Tényleg kell az a cím, egyre több jelentkező van hogy velünk tartana.
8/12 anonim válasza:
szerintem meg mondd el,a tesód meg fogja bocsátani,és megérti hogy csak jót akartál,amit az a fiú művelt az gusztustalan,nem szabad hagyni hogy csak így megússza
9/12 A kérdező kommentje:
De rendesek vagytok:D Köszi mindenkinek:)
2014. márc. 19. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!