Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudom elfelejteni?...

Miért nem tudom elfelejteni? többi lent.

Figyelt kérdés
8éves koromban egy férfi majdnem meg erőszakolt. azóta eltelt 10év. most van egy fiú akibe szerelmes vagyok, de nem.tudok előtte meg nyílni. egyszerűen nem megy. ő tudja hogy mi történt velem de nem tőlem a barátnőm mondta el neki mert én nem tudtam. nagyon szégyellem magam ami 8éves koromban történt. az a fiú akit szeretek nem akarom el veszíteni. kérlek titeket valahogy segitsetek hogy mit csináljak. normális válaszokat ha lehet. 18/L
2014. márc. 15. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
ne szégyelld magad, ez nem a te hibád. ő meg, ha tetszel neki, nem fog belőle ügyet csinálni, sőt, lehet még türelmesebb is lesz
2014. márc. 15. 19:37
 2/3 WheneverYouWant ***** válasza:
Szexuálpszihológus... az biztos tud segíteni. Nem szégyen a mai világban pszihológushoz menni ne félj tőle. Egyébként a bnődnek vedd le a fejét 2x hogy ilyet el mer mondania palidnak...
2014. márc. 15. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is az a legfontosabb, hogy megértsd, nem kell szégyelned magad! Ami veled történt, nem a te hibád. Gyermek voltál, ártatlan gyermek, a férfi pedig beteg. Igen, ez betegség. De nem a te hibád, úgyhogy ne hibáztasd magad, és ne szégyelld magad emiatt! Ez az első, és a legfontosabb lépés ahhoz, hogy elfogadd a helyzetet.

Azt gondolom, hogy teljesen elfelejteni sosem fogod, hiszen ez egy gyermekre nézve nagyon mély hatást gyakorol. A feladat az, hogy meg tudd tanulni a helyén kezelni ezt a dolgot.

Próbálj meg megnyílni a fiú előtt, akit szeretsz. Légy hozzá őszinte, hiszen ez minden kapcsolatban nagyon fontos. Ha pedig már tudja a fiú, és még mindig melletted van, akkor te is sokat jelenthetsz neki, tehát duplán megérdemli, hogy őszinte legyél hozzá.

Mindkettőtök helyzetét könnyítenéd, ha beszélnél erről. Egyrészt ő is jobban átlátná, hogy mi történt veled, és megértené, mit éreztél, másrészt pedig a te lelked is megnyugodna egy kicsit azáltal, hogy valakivel, akiben megbízol őszintén beszélsz erről.

Kérd meg a fiút, hogy legyen nagyon türelmes, adjon neked időt. De fontos, hogy eközben próbáld meg feldolgozni a történteket, és óvatosan, fokozatosan közeledjetek csak egymáshoz.

Ha ez sem segít, talán érdemes lesz felkeresni egy szexuálpszichológust, akivel tényleg őszintén beszélhetsz a problémádról. Őt úgy is köti az orvosi titoktartás, tehát senki más nem fog erről tudomást szeretni, másrészt pedig szakszerű tanácsokkal tud segíteni neked.

2014. márc. 16. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!