Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha análisan behatolnak többszö...

Ha análisan behatolnak többször is egy csajba de nem szakad el a szűzhártyája, akkor az minek számít?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szűz az,aki még nem élt szexuális életet mással.A szűzhártya elszakadhat más okból is(pl lovagol vagy maszturbál ,vagy egy ismerősömnél balaset folytán)ettől még szűz.Van olyan is,akinek elsőre nem szakad el teljesen-vagy sehogy-,mivel a szűzhártya egy rugalmas szövet,kis lyukkal(ahol a menstruációs vér tud kifolyni pl)így pl csak második aktusra szakad el.Pl első kapcsolatomban volt ilyen:csinálta nekem már kézzel,volt egy nagyon gyors bénázós első dugás(mivel kezdők voltunk,hamar elmentem),aztán másodjára egy rendesebb,és akkor szakadt el .Mégsem azzal vettem el a szüzességét.Tehát kérdésedre válaszolva:már nem szűz.
2014. márc. 21. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
De ha durván és sokszor megteszik, akkor a csaj olyan aranyeret kap, hogy csak na!!
2014. márc. 21. 12:03
 13/13 anonim válasza:
Közösülés ha a hímvessző bejut a vaginába, minden más pettingnek számít, tehát az anál is csak petting.
2014. ápr. 30. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!