Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves vagyok és szüz....

20 éves vagyok és szüz. Nagyon gáz? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Macis alkatu 20 éves srác vagyok...

már félek az ujabb csalodástól...

2014. márc. 10. 12:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
jogos..
2014. márc. 10. 18:14
 22/26 anonim ***** válasza:

13:09

én 6 év alatt több mint 1000 levelet küldtem el és max 6-8 válaszolt, 1ik se tartott tovább 3 napig, érdekes módon a csaj tűnt el, mikor el akartam hívni valahova.

2014. márc. 10. 18:45
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem gáz, nyugodj meg. Valaki majd horogra akad! Az emberi kapcsolatokat érdemes tanulni, nem a szexet. Az a lényeg, hogy járj társaságba, legyenek barátaid, próbáld fejleszteni az önbizalmad!

Ha egy nő direktben elutasít, az nagyon szar érzés, viszont az annak a jele, hogy te jól csináltad a dolgokat és a nő akár mondhatott volna igent is!! Tudom, hogy nehéz, de próbáld nem a szívedre venni!

Próbálj úgy ismerkedni, mint akinek a 9 is páros, próbálj lazítani! :)

A netes ismerkedésről vannak tapasztalataim.

Nos, valójában meglepően jó nők vannak ilyen oldalakon. Rendszerint a töredékük válaszol akkor is, ha eléggé jó levelet küldesz nekik és mondjuk egész jó képet töltöttél föl magadról stb. A töredéknek szintén a töredéke fog eljönni randira néhány levélváltás után. És akivel személyesen találkozol, könnyen lehet, hogy semmi nem lesz belőle, esetleg megismersz egy érdekes embert (nálam ilyen is volt) és ritkán lesz belőle vmi kapcsolat.

Nem gondolnám, hogy annyira szegénységi bizonyítvány lenne, meg lehet próbálni ezt is, de sokat nem kell tőle várni.

Eléggé kicsi a hatásfoka, rengeteg levél után, kevés nővel találkozol személyesen, de lehet, hogy jó fej embereket megismersz közben mondjuk. Általában meglepően jó nők is vannak ilyen oldalakon, de inkább a "fejükben" van valami probléma, már bocsánat, úgy értve, hogy önértékelési zavar, vagy még hisznek a tündérmesékben és azt várják, hogy hátha horogra akad egy Brad Pitt, aki azért jól keres, és persze jó a humora is, magyarul jó néhányuknak nem reálisak az elvárásaik.

Lehetőleg próbálj személyesen ismerkedni, legjobb az ha van egy jó kis haveri köröd és mindig újabb embereket ismersz meg, az egyik legjobb, ha közös ismerős bemutat egy másik embernek!! :)

2014. márc. 12. 17:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok, jóképű és szűz.. számtalan alkalommal elveszíthettem volna a szüzességem, de annyira nem érdekelt.. majd ha lesz egy kedves szép okos barátnőm:) nyugi, nem késő.. és ne aggódj
2014. márc. 13. 20:00
 25/26 A kérdező kommentje:
köszi
2014. márc. 13. 20:01
 26/26 anonim válasza:
24 De te legalább tudod hogy kellesz a lányoknak!
2014. márc. 14. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!