Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves vagyok és még szűz?

20 éves vagyok és még szűz?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és még sosem volt dolgom fiúval. Nem volt még párkapcsolatom, eddig mindig úgy gondoltam, hogy csak azzal szeretném elveszíteni, de egyre jobban úgy érzem, hogy most már belemennék egy "random" fiúval, akit mondjuk ismerek egy jó ideje és mondjuk tudom, hogy ő is kíván engem. Szerintetek ez mennyire megvetendő?

Kezdem magam egy kicsit szűzkurvänak érezni, mert szeretek csókolózni, flörtölni fiúkkal, de ennél tovább sosem mentem még.

Szeretném megtapasztalni, hogy milyen dolog a szex, hogyha lesz majd barátom, akkor ne legyen belőle fennakadás...

2014. márc. 7. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok hasonló nyűggel, ellenkező nem táborából. Neked elég kiírni egy ilyen kérdést és tódulnak majd.

(Én mit csináljak, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek a maximális tapasztalatlanságom miatt?!)

2014. márc. 7. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Végre egy értelmes lány aki nem fekszik le bárkivel csak azért ,hogy ne piszkálják. Nem vagy elkésve semmivel.
2014. márc. 7. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, csak úgy a tárgyszerűségnél maradni, érzelmek nélkül, akkor jó a vibrátor is, azzal még beszélgetni sem kell.
2014. márc. 7. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen! 20 éves vagy és még szűz!
2014. márc. 7. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
nem megvetendő,ha meg szégyelled nem kell elmondanod másoknak hogy kivel és miért feküdtél le,de szerintem jól gondold meg,mert mi lesz ha később jön egy fiú akit nagyon szeretni fogsz,és aki ezt nem tekintení fennakadásnak meg problémának,hanem örülne ha ő lenne neked az első,te meg bánni fogod hogy nem vele feküdtél le először,hanem egy baráttal aki "úgy" semmit nem jelent..én is annyi idős vagyok mint te és volt régebben egy pasi akivel lett volna lehetőségem szexre,de tudtam hogy ő mást nem nagyon akar,de mostmár örülök hogy vele nem volt semmi,mert azért mégis,a szüzességedet csak egyszer veszítheted el és szerintem nem olyan mindegy hogy kivel...tudom hogy manapság a lányok már 13-14 évesen szexelnek,de én nem bánom hogy eddig vártam,mert nekem még mindig benne van hogy egy ismeretlen dolog amit nem próbáltam,ezáltal csak még izgatóbb
2014. márc. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!