20 éves vagyok és még szűz?
20 éves vagyok, és még sosem volt dolgom fiúval. Nem volt még párkapcsolatom, eddig mindig úgy gondoltam, hogy csak azzal szeretném elveszíteni, de egyre jobban úgy érzem, hogy most már belemennék egy "random" fiúval, akit mondjuk ismerek egy jó ideje és mondjuk tudom, hogy ő is kíván engem. Szerintetek ez mennyire megvetendő?
Kezdem magam egy kicsit szűzkurvänak érezni, mert szeretek csókolózni, flörtölni fiúkkal, de ennél tovább sosem mentem még.
Szeretném megtapasztalni, hogy milyen dolog a szex, hogyha lesz majd barátom, akkor ne legyen belőle fennakadás...
22 éves vagyok hasonló nyűggel, ellenkező nem táborából. Neked elég kiírni egy ilyen kérdést és tódulnak majd.
(Én mit csináljak, hogy egyáltalán emberszámba vegyenek a maximális tapasztalatlanságom miatt?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!