Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves vagyok és szüz....

20 éves vagyok és szüz. Nagyon gáz? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Macis alkatu 20 éves srác vagyok...

már félek az ujabb csalodástól...

2014. márc. 10. 12:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
20 évesen is rossz érzés :/
2014. márc. 10. 12:41
 12/26 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Én szerintem 30 évesen is így maradok,mivel eléggé félénk is vagyok,meg hát nincs is nagyon dolgom nőkkel,másrészt meg egy sem érdeklődik felém cseppet sem...

félreértés ne legyen,én mindennél jobban szeretném,hogy ne így legyen és a lehetőségeimhez képest mindent megteszek,hogy ne így legyen.Csak nehéz így,hogy ennyire felszínes világot élünk,és ítélkeznek felettem,megismerni meg nem is akarnak...

2014. márc. 10. 12:45
 13/26 A kérdező kommentje:
8-as én is ezt mondom...
2014. márc. 10. 12:47
 14/26 anonim ***** válasza:

nem gáz,én is 20 évesen szűz vagyok,de én csaj vagyok

egyébként igaz,tényleg nagyon felszínes a világ,azt bírom legjbban mikor a csajok azt mondják hogy á dehogy,nekik nem a külső számít,pedig sajnos igenis a többségnek az a legfontosabb

szerintem megpróbálhatnánok a netes ismerkedést,én a mostani barátommal voltam úgy hogy kezdetben nem tetszett különösebben,csak ilyen átlagosnak láttam,de akkor még csak haverkodtunk,aztán idővel kialakult köztünk több és fura de beleszerettem a külsejébe is,és tökéletesnek látom,ezzel csak azt akartam mondani hogy általában senkinek sem a külsejébe leszel szerelmes,de ha a külseje annyira nem jön be neked,akkor esélyt sem adsz rá hogy megismerd és megszeresd,ezért könnyebb néha a netes ismerkedés(szerintem)

2014. márc. 10. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:
Próbáltam én neten világéletemben,de még csak választ sem kapok egytől sem kb. 400+ levelet biztosan elküldtem már,és választ egytől nem kaptam.Pedig értelmesen írok és teljesen korrekten.
2014. márc. 10. 13:05
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"400+ levelet biztosan elküldtem már,és választ egytől nem kaptam"

Mi a lófaszt küldtél te el 400-szor, hogy senki nem válaszolt????

2014. márc. 10. 13:09
 17/26 A kérdező kommentje:

én is probáltam internetes dolgokat..

nem jödt be...

sajnos tényleg külsöre,pénzre megy...

2014. márc. 10. 13:09
 18/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! velem is ugyan ez a helyzet! :(
2014. márc. 10. 13:52
 19/26 A kérdező kommentje:
18 :(
2014. márc. 10. 15:23
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem veletek egyezik a problémám és személyes tapasztalatom még nincs a neten való ismerkedésről.

De az a személyes véleméynem hogy aki valamire való mások szemében az nem interneten fog magának társat keresni. Ebből következik hogy ott nem az elsőosztályű nők és férfiak vannak fenn. Tehát nagy az esélye hogy az ott ismerkedő emberek bárkit elfogadnak. Amúgy nem tudom elképzelni hogy jó neten ismerkedni.

2014. márc. 10. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!