Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tizenhat éves fiú vagyok,195...

Tizenhat éves fiú vagyok,195 cm és 85 kg, szeretnék elkezdeni kondizni, ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam :

-Nem kondiztam eddig rendszeresen

-Van mögöttem öt év kézilabda

-Van lehetőségem minden nap lejárni terembe , viszont itthon csak egy db. Kézisúlyzóm van

-Szeretnék 3-4 hónap alatt viszonylag jó eredményt elérni ( minden izomcsoportnál ésszerű növekedést)

2014. márc. 8. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy rossz kategóriában van a kérdés:D
2014. márc. 8. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Deg+ci magas vagy.
2014. márc. 9. 10:09
 3/4 blabla12 válasza:
Szia. ahogy írtad, hogy kéziztél, abból eredően biztos jó vállas vagy, és szerintem már csak építeni kellene rá. első alkalommal szerintem még ne terheld meg nagyon magad, mérd fel a képességeidet, és talán még papírra is leírhatnád hogy miből mennyit hányas erősségen csináltál. és ezt így minden alkalommal fokozatosan növeld.az első alkalmakkor valószínűleg jól be fog durranni a karod, de nehogy feladd! azért nem kell rögtön fekvőpadozni :D ne feledkezz el a lábadról sem, mert ez egy általános probléma szokott lenni, hogy a felsőteste lehet szép, izmos, és a lába meg egy fogpiszkáló xd 3-4 hónap alatt, kemény edzéssel teljesen biztos vagyok hogy eredményei lesznek. am meg jó arányos a testsúlyos és a magasságod :) ügyes legyél, kitartást
2014. márc. 9. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és bocsánat hogy rossz kategóriába raktam :D
2014. márc. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!