Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem sikerült az első mit tegyek?

Nem sikerült az első mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval a helyzet a következő .! Egyik délután egy fiúbarátomhoz mentem fel beszélgettünk jól elvoltunk aztan smárolni kezdtünk .! Már nem volt rajtunk ruha meg semmi de ugye én még szűz voltam . Neki felállt rendsen de elég nagy szerszáma volt... Kotonnal próbálta betenni de em sikerült . Ujjazgatott meg minden aztàn megint próbálkoztunk .! Egy kis része bement , épp annyi hogy vérezni kezdjek , véreztem tovább próbálkoztunk de egyszerűen nem ment be . Nagyon sajnáltam mert a végén , lelankadt neki és megbeszéltük hogy 2-3-4 nap után megint megpróbáljuk . Nagyon cikinek éreztem hogy véreztem és be se ment :( felöltöztünk , hazamentem de még akkor éjjel is véreztem . Nem tudom mit csináljak :( félek hogy ezután elment tőlem a kedve meg stb :(( tampont szoktam használni meg 2 ujjal megtudott ujjazni szóval totál tanácstalan vagyok:(( u.i.: 15 éves vagyok rosszbindulató kommnteket nem szeretnék kapni .!
2014. márc. 7. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bejáratlak és nem lesz gond
2014. márc. 7. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

15 éves szűzként egy haveroddal dugsz..

Na én léptem erről a bolygóról.

2014. márc. 7. 23:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt a "haveromat" 11 éve ismerem és nagyon szeretjük egymást de nem jàrunk ..
2014. márc. 7. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
cigány vagy, ugye? azok kúrnak 15 évesen mindenkivel
2014. márc. 7. 23:49
 5/11 Noydra ***** válasza:
53%
Az idióta haverodnak nincs annyi esze, hogy felizgasson rendesen? Akkor nem lenne ilyen probléma.
2014. márc. 7. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:
ja, miben fogadjunk hogy nem a te ötleted volt a szex? talált-süllyedt?
2014. márc. 7. 23:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen meg izom benne hiszen 11 eve ismerem es egyszer sem vesztunk ossze mindig kialltunk egymas mellett , az volt hogy beszelgettunk errol hogy elakarom e vele vesziteni kituztubk egy napot es igy tortent
2014. márc. 7. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Kamu. Legalábbis nagyon remélem.
2014. márc. 8. 00:00
 9/11 Noydra ***** válasza:

Nem kamu. Ez manapság elég általános.

Nem is lenne baj ezzel, ha legalább az egyikük értene hozzá... de így...

2014. márc. 8. 00:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Legalább húztak kotont.
2014. márc. 8. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!