Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap lett volna az első a...

Tegnap lett volna az első a barátnőmmel, de nem sikerült. Mit ajánlanátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.A barátnőmmel több mint másfél éve vagyok együtt és szeretjük egymást.Tegnap lett volna az első együttlét.Volt egy kis előjáték,ami alatt ő el is ment 2X,aztán nekiláttunk volna hogy megtörténjen a az első alkalom.A probléma az,hogy nem sikerült behatolni.Próbáltok misszionáriusba is és úgy is,hogy beleül.Akárhogy próbáltuk,csak egy kicsit ment be neki és az is nagyon fájt.Vérezni nem vérzett semennyit.Ujjazás nem volt előtte,mert arra is azt mondta,hogy fáj.

A kérdésem az lenne,hogy mit ajánlanátok,hogy lehetne hogy ne fájjon neki annyira és sikerüljön behatolni.És milyen pózt ajánlanátok.Nagyon szeretem és szeretném ha jó lenne neki.Védekeztünk gumival és gyógyszerrel is és a romantika is megvolt.

Ő 17 éves én pedig 21.Mindkettőnknek a másik az első.

Normális válaszokat kérnék.Előre is köszönöm.Sziasztok.

2010. jún. 6. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:

pedig előtte ujjazni kéne..

és ne hagyd elmenni, én mikor elélvezek, utána sokkal szűkebb vagyok

2010. jún. 6. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Úgy a legegyszerűbb ha beleül..:$

És kevésbé fáj neki,mert ő szabályozza a fájdalmat,hogy mennyit "szeretne".

Az meg hogy nem sikerült behatolni ennyi előjáték után..Háát..Ott bizony a férfival lehet a baj,hogy nem volt elég "kemény".

Első nekem is ilyen volt:)1óráig próbáltuk vhogy becsempészni..:P

Végül sikerült,és bár tényleg nem állt teljesen,valószínűleg a gumi miatt,így sikerült elhúzni 2óra hosszáig.

A lány nem ment el,de nem is az volt a cél:)

A második jobb lesz:)Ott már nem volt gond nekünk se:)

Hajrá!:)

2010. jún. 6. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha már az ujjazás is fáj neki,akkor ne csodálkozz,h a péniszedet sem bírja.Mindenképpen ujjazással kell kezdeni. Először csak 1 ujjal,finoman, segítségül hívhatjátok a síkosítót is,de sztem ne a brével kezdjétek a tágítást!
2010. jún. 6. 14:01
 4/9 anonim válasza:
Most nem viccből kérdezem, de tampont tud használni? Vagy te nem érzel, valamit a hüvelyében? Nem akarlak beijeszteni ezért kérdezem és nem írok még semmit. :)
2010. jún. 6. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy ne hagyd elmenni előtte, hanem pont az orgazmusa előtt hagyd abba (vagy kb akkor). Úgy sokkal jobban fel lesz izgulva. Egyébként hogy elégíte(tte)d ki az előjáték alatt? Ha orálisan, akkor próbáld meg azt, hogy miközben nyalod, finoman bedugod az ujjad. Mindeképp kell előtte ujjazás. És valószínűleg némi síkosító se ártana.

Az első egyébként nekem is nagyon fájt, akármennyire is fel voltam előtte izgulva, mégis izgultam, hogy milyen lesz, valószínűleg ezért volt. A barátom látta rajtam, hogy valami nem stimmel, ezért kihúzta kicsit, csókolgatott, aztán egyszercsak bedugta újra, és nem hagyta abba, én próbáltam nem a fájdalomra koncentrálni, hanem arra, hogy mennyire szeretem és nálam 5-10 perc után elmúlt a fájdalom, onnantól nagyon élveztem. Mi misszionáriusban csináltuk, mert bár így nem én irányítottam, a barátom nagyon óvatos volt, és nekem jobban is tetszett így.

Szóval amiatt ne "aggódj", hogy fáj neki, ez természetes dolog, van akinek még több alkalom után is fáj. Nagyon fontos, hogy kellőképp fel legyen izgulva. Mindenképp csak akkor vágj bele, ha már megujjaztad és kellően nedves, és amikor már ő is akarja (ezt úgy értem, hogy mikor már gyakorlatilag Rád ugrik, hogy bedugd neki). Legyen nagyon hosszú az előjáték, és jussatok el arra a szintre, hogy már ő se bírja tovább.

2010. jún. 6. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a normális válaszokat.Sztem az is volt a baj,hogy ideges volt.Szeretné ő is,csak fél egy kicsit.Az édesanyja is azt mondta próbáljunk krémet is használni,hogy jobban csússzon és akkor nem is fáj annyira.Az ujjazást megpróbáljuk majd akkor,csak azért hagytuk abba,mert fáj neki már az elején is.Jövőhéten újra próbálkozunk és remélem sikerrel járunk és jó lesz neki.
2010. jún. 6. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
14:50-es vagyok. Ezek alapján szinte biztos, hogy az izgalom az oka. Én is izgultam, de nagyon vágytam rá, hogy végre belém hatoljon a barátom, egyrészt azért, mert már nagyon kívántam, másrészt tudtam, hogy Ő is már másfél éve nem szexelt senkivel, és szerettem volna, hogy végre érezhessen engem úgy is. Az egész szeretkezést úgy fogtam fel, mint a szerelmem kifejezésének egy újfajta módját. Bár nálunk nagyjából "meg volt tervezve" a dolog, sikerült felülkerekedni az izgalmamon. Valószínűleg a abarátnődnek ez nem megy. Szerintem ne tervezzétek meg ennyire előre, mert valószínűleg csak még idegesebb lesz, hogy mi lesz, ha megint nem sikerül. Egyszerűen egyszercsak alakuljon át pettingből a dolog szeretkezéssé. Te legyél felkészülve óvszerrel, síkosítóval stb, de Ő ne tudjon róla, hogy mit is tervezel ;) Kényeztesd orálisan, közben próbáld megujjazni. Először csak simogasd a hüvelybemenetét miközben nyalogatod, és utána szép finoman dugd bele az ujjad, csak egy nagyon kicsit, aztán húzd ki, megint simogasd, aztán jobban dugd bele... Ha ennek már nem áll ellen, és tetszik neki, és még jobban felizgul, és már nem bírja ki, hogy ne ugorjon Rád, akkor kérdezd meg, hogy akarja e, és ha igent mond, és látod rajta, hogy már erősebb a vágya az izgalmánál, akkor hatolj belé, nagyon lassan, óvatosan, finoman. Ha még mindig nem tetszik neki az ujjazás sem, akkor semmiképp ne próbálkozzatok aktussal, inkább pettingeljetek még többet. Remélem összejön a dolog :) Sok sikert :)
2010. jún. 6. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy vaginizmus az oka? nézz utána a neten!
2010. jún. 8. 18:53
 9/9 anonim válasza:
Majd írdmeg mi volt!
2010. jún. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!