22 éves barátom van, én 16 vagyok.4 hónapja vagyunk együtt és úgy tudja h az előző kapcsolatom alatt elveszítettem az szüzességemet. NEM merem elmondani neki! Mit tegyek?
16 eves baratnom van, es bennem semmi traumat nem okozna, ha ilyesmi kiderulne. Ebben a korban vannak annyira felenkek az emberek, hogy kinos pillanatokban nem teljesen oszintek szexualis temaban.
En biztos nem haragudnek meg emiatt.
21f
00:46-os. Nem igazán vall érettségre, sem tapasztaltságra, hogy valakit arra akarsz rávenni, hogy megcsalja a barátját. Őt szereti, neked meg semmi közöd az ő szüzességéhez. Jöhet ezért a lepontozás, ha úgy gondoljátok, hogy egy 14 éves hülyén gondolkodik, ha ezt gondolja, ennyi.
Amúgy Szerintem valld be neki, mert az őszinteség nagy erény. Jobban fog neki örülni, ha most mondod el, mintha akkor derülne ki, ráadásul hallottam, hogy ha úgy áll hozzá,hogy már nem vagy szűz, akkor úgy fog behatolni(nagyobb erővel teszi be) ésaz neked is kellemetlen lesz meg neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!