Távkapcsolatban mennyi idő után szexelnétek?
Figyelt kérdés
Igazából még csak kétszer találkoztunk,de a neten már egy jó ideje ismerkedünk és úgy érzem belészerettem,még sose volt ilyen jó senkivel és szeretném ha ő venné el a szüzességem.Max hetente egyszer tudnánk találkozni,mert elég messze lakik.Rendes kapcsolatban is 2-3 hónapot várnék minimum,őt már sokkal régebben ismerem,de a távolság miatt nem tudunk annyit találkozni mintha itt lakna a közelben,így a 2-3 hónap csak 10-15 napot jelentene2014. márc. 5. 10:30
1/5 anonim válasza:
Tàvkapcsolatos randinál már volt,hogy az első rqndin megtörtént.Utána még 2 évig voltunk együtt.
3/5 anonim válasza:
Ha megbízol benne és szereted, és ez kölcsönös, akkor nem probléma. A heti egy találka nem annyira nagyon kevés, én is csak úgy tudok találkozni barátommal, bár akkor 1-2 napot együtt töltünk.
Én 10 hónapot vártam, bár elég fiatal voltam, 17 éves.
4/5 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy mi 2 hét után tettük meg miután találkoztunk mostanság együtt élünk
5/5 anonim válasza:
Gondolom van egy első tali, utána indul a távkapcsi, aztán a második talin már mindenképpen.
Volt távkapcsim. A 3. talin már lelkesen torkozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!