Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk ti hogyan szexelnétek...

Fiúk ti hogyan szexelnétek romantikusan egy szűz lánnyal?

Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 14:58
 1/7 anonim válasza:
Hátulról mejjbe :)
2012. dec. 27. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
ez neked romantikus?
2012. dec. 27. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Fognám a kezét.
2012. dec. 27. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de a finom, lassú, puszilgatós szexet szerettem elsőre...hogy érezzem, hogy én vagyok az aki kell neki, én vagyok a legszebb, legjobb nő a világon, és hogy vagyok olyan fontos neki, mint ő maga. első szexnek szerelmesnek kell lennie.

kár, hogy nálam nem így volt, így nem is azt számolom elsőnek. bár fizikailag a szüzességemet nem az első párom vette el igazából, így a jó emberrel és a jó módon veszítettem el ténylegesen:)

2012. dec. 27. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

ha megkapnám egy hétre mondjuk akkor valahogy így.

az első nap csak ismerkednénk és együtt aludnánk,hogy szokja a jelenlétem és lássa,hogy nem harapok.

a második napon esetleg már meztelenül összebújva aludhatnánk,csókolózhatnánk.

a harmadik napon felfedezném a testét finoman.

a negyedik napon szintén és hagynám,hogy ő is felfedezze az enyém.

az ötödik napon akár be is teljesedhetne a szerelmünk.

2012. dec. 27. 15:29
 6/7 anonim válasza:
Elöször csókolgatnàm simogatnàm éreztetném vele hogy nagyon fontos nekem.Nem sietném el a dolgot.Hosszú romantikus elõjàték sok finom csókolomot izgatàssal.Nagyon szenvedélyes öszebújós szex lenne részemrõl!18F
2012. dec. 27. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:
nem rossz
2012. dec. 29. 20:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!