Ha 24 évesen még szűz lennél, elmennél prostihoz, ha megtehetnéd, hogy rendszeresen járj?
Figyelt kérdés
24 évesen szüzen úgy érzem nincs más. Sokan mondják itt, hogy értelmetlen, mert utána sem szexelsz majd rendszeresen, de szerencsére egész jó fizum van és megtehetem, hogy rendszeresen járjak a jövőben. Vélemény?2014. márc. 4. 07:07
11/13 anonim válasza:
De, igenis jóképűnek kell lenni. Ez óriási zagyvaság, aki azt állítja, hogy nem kell jóképűnek lenni. Hány és hány 25 feletti szűz férfiről tudok, akik több száz elutasítás vannak túl, pedig nem buták, nem igénytelenek, nem ótvar rondák, csak egyszerűen nem jóképűek, amire a nők részéről az elmúlt pár évtizedben óriási igény mutatkozik, hogy elég ha csak jól né ki a pasi.
12/13 anonim válasza:
Ez egyértelmű. Vagy pénz, vagy jó külső kell. Lehet akármilyen dumád és személyiséged, ha csúnya és szegény vagy, jó eséllyel szűzen halsz meg. Ez az igazság.
13/13 szamo77db válasza:
Nekem nem kellene egy Qva sem! Undorító a gondolat és a tény, hogy előttem akár 1-2 órával mással szeretkezett, más nyalta, szóval nem, semmiképp! És hallottam, hogy bizony nem is olcsó mulatság! Egy ismerős fiú semmiképp nem tudott szabadulni a szüzességétől, felvitt magához egy ilyen nőt, megtörtént a dolog, 1 órát töltöttek együtt és a nő 10 ezer forintot kért. Mindez kb. 10-15 éve történt. Akkor mennyit kérhet egy olyan, aki saját lakásában fogadja a férfit és persze mai árakon számol! A rendszeres járás pedig egy vagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!