Meddig képes várni egy fiú egy szűz lányra ha már
előtte rendszeresen élt nemi életet?
Figyelt kérdés
én még szűz vagyok a barátom pedig már elég tapasztalt,emiatt félek egy kicsit a szextől mert fura belegondolni ,hogy ő már volt előttem sok nővel és én nem is tudnám neki azt nyújtani szerintem amit ő elvárhat..
remélem értitek:/ szóval szerintetek ha szeret akkor ezt ő megérti ,hogy a kezdetekben nem lesz olyan jó:
2010. okt. 26. 14:41
1/9 anonim válasza:
Csak akkor feküdj le vele, ha szeretnéd és kívánod. Ha fontos vagy neki, ő ezt megfogja érteni! Ha nem egy bunkó barom, akkor meg nem kell félned a sextől. Tudom, hogy furcsa, de ha tapasztalt, talán jobban fog bánni veled és neked is jobb lesz.
2010. okt. 26. 14:45
2/9 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy szerintem ő élvezni fogja mindenképpen... Ha csak nem lesz tiszta feszült a hangulat és nem mutatod azt, hogy undorodsz.
2010. okt. 26. 14:48
3/9 anonim válasza:
Az én barátom sem volt már szűz, amikor összejöttünk, és nekem pedig vele volt az első. Én is aggódtam, hogy milyen lesz ha összehasonlít az előző lánnyal, meg én nem tudom neki azt nyújtani, stb. Aztán szépen lassan beletörődtem, és láttam rajta hogy az elsőnél ő is izgult nem csak én :) Utólag mondta is, hogy izgult, mert ez számára (meg persze számomra is) nagy dolog hogy ő veheti el a szüzességem. :) Szóval nyugiiiii:)
17/l
2010. okt. 26. 14:56
4/9 anonim válasza:
azért leírhatnád,hogy hány évesek vagytok :)
2010. okt. 26. 15:24
5/9 A kérdező kommentje:
én 17 :)ő 20:)
és nagyon szerelmes vagyok belé, és ő is belémúgy érzem :) de akkor is bennem, hogy biztos összefog hasonlítani más lánnyal :/
2010. okt. 26. 16:15
6/9 anonim válasza:
Istenem és ha összehasonlít akkor mi van? Úgyse tudsz a fejébe látni, most akkor az utcán se lásson más lányokat mert mi van ha szebbek nálad és titkon összehasonlít velük. Addig vársz a szexel ameddig jól esik, ez a te döntésed, senkinek nincs joga se kényszeríteni, se beleszólni, most ha azt mondaná a barátod max 1 hónapot vár akkor lefekszel vele egy hón belül? Mert ha ennyi eszed van, akkor meg is érdemled, de nem értem mit kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2010. okt. 26. 16:37
7/9 A kérdező kommentje:
4hónapja vár ráám...
2010. okt. 26. 16:44
8/9 anonim válasza:
17vagy,és 4hónapja vagytok együtt,hát már simán mehetne szerintem a dolog :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!