Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lány is vegyen óvszert vagy...

A lány is vegyen óvszert vagy ez csak a fiú feladata?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel világéletemben úgy voltam, hogy sose bízzunk a véletlenben, és egy kanos pasiban meg még annyira se.

Nekem sosem volt gond venni, még kapcsolat nélkül vagy elején vagy közepén sem. Már amíg gumit használtam, mert azóta áttértem tablettára, amit teljes egészében én finanszírozok.

Sose értettem meg azokat a barátnőimet (pedig volt pár), akik cikinek érezték bemenni egy gyógyszertárba, és venni. Kéremszépen, inkább legyenek büszkék arra, hogy van ennyi eszük, vagy ilyesmi, most az eladó amúgy sem fogalkozik azzal, ki mit vesz, nem ítélkezik, ha meg mégis, az az ő baja, az óvszer is azért van ott, hogy megvegyék. Nem igaz? :)

Megjegyzem, akinek kínos óvszert vennie, az szerintem még nagyon nem érett a dolog használatára, de kinek mi...

2014. márc. 2. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyilván a lány feladata is.
2014. márc. 2. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiú feladata. Ő tudja mekkora méretre van szüksége. Egyszer jártam úgy hogy a lány hozott de kicsi volt és nem tudtuk felhúzni.
2014. márc. 3. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!